Din oras

CINCI LUNI pentru a obţine un cod pentru plata taxelor on-line pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca! Smart, Boc, very, very smart!

Aceasta este păţania unui clujean care chiar a crezut că trăieşte în Oraşul Smart în care fiecare câine are câte un funcţionar virtual, pe nume Antonia, în coadă:

„Pe sfârșitul lunii februarie a acestui an 2019 am incercat să plătesc impozitul pe imobile la Primăria Cluj pe cale online.

Procedura presupune înscrierea pe website-ul cu datele personale, ăsta fiind pasul 1 iar pasul 2 conține răspunsul lor ce constă într-un cod de autentificare sau așa ceva. Fără codul ăsta nu poți merge mai departe și astfel plăti taxele.

Oricum nu-mi apărea faptul că înregistrarea mea a avut succes, mesajul primit de fiecare dată după completarea formularului urmat de click pe „submit” era că nu s-a înregistrat nimic și să reiau înregistrarea de la începutul gol-goluț.

Azi dimineață am primit acest cod! Sunt un om fericit! Iată că lucrurile încep să meargă și în mediul online! Să nu mai fim așa răi și cârcotași! Retrag cele spuse anterior cum că aceste websiteuri oficiale ale instituțiilor de stat nu sunt făcute ca să ne ajute ci doar de mântuială ca să dea la registru cum că le avem și sunt făcute de IT-ști mediocri dar piloși sau nepoți ai cui trebuie. Deci retrag toate acestea.

După 5 (cinci) luni! Ferească-ne Dumnezo!

Bănuiesc că nu mai primesc nici o reducere…

Eu sincer dacă m-aș întâlni cu mincinosul ăla de Boc, i-aș trage un șut în fund.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *