Eveniment

25 de elevi au ajuns la spital după ce un coleg de-al lor a folosit un spray lacrimongen

Mai mulţi elevi au fost evacuaţi, marţi, din Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida, după ce a fost utilizat un spray iritant, posibil paralizant, în incinta clădirii, iar mai mulţi elevi au acuzat stare de rău.

Un spray lacrimogen a fost folosit, marţi, în incinta Colegiului Tehnic Dimitrie Leonida din Bucureşti, de un adolescent de 15 ani. 25 de elevi au fost deja transportaţi la spital, alţii fiind evaluaţi de către echipajele medicale, potrivit news.ro.

ISU Bucureşti-Ilfov anunţă că au fost 29 copii evaluaţi, 25 fiind transportaţi la spital (14 la Grigore Alexandrescu şi 11 la Marie Curie).

Au fost alertate opt autospeciale SMURD, patru SABIF, CBRN, două autospeciale pentru victime multiple şi două autospeciale de stingere cu modul de prim-ajutor.

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 9 Poliţie au fost sesizaţi, de către directorul unei instituţii de învătământ, prin apel 112, în jurul orei 10.00, cu privire la faptul că, în incinta unei şcoli din Sectorul 2, un elev ar fi pulverizat spray iritant-lacrimogen, atât în exterior, cât şi la intrarea în instituţie. Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind identificat un elev, în vârstă de 15 ani.