In vizor

Cică DNA a deschis un nou dosar referitor la achizițiile de ambulanțe supervizate de Raed Arafat

Cel puţin aşa susţin cei de la „Unitatea Militară Mass Media” Newsweek.ro. Şi dacă ei nu ştiu, poate numai Tăpălagă şi ziare.com au să ne-o confirme.

Poate nu are să vă vină să credeţi: Firma amicului lui Raed Arafat, Deltamed, a CÂŞTIGAT, singură sau în asociere cu alte firme, 8000 (OPT MII) de contracte cu statul!

Extraordinar de buni oamenii aceştia!

Jurnalistul Liviu Alexa a scris de s-a plictisit despre afacerile de cumetrie dintre Raed Arafat şi amicul său Dan Gorgan. A şi fost dat în judecată de către aceştia, spre jubilaţia tâmpă a boschetarilor presei clujene. Dar, iată, se pare că procurorii DNA s-au plictisit să-l mai ţină în cârcă pe Raed Arafat. Sau se spală „sistemul ticăloşit” pe mâini de acesta?

CITEŞTE: Dosarul de la DNA Bucuresti al lui Raed Arafat, manual de utilizare al masinii de spalat al licitatiei pentru ambulantele de 3,8 milioane de euro: analizezi, expertizezi indelung, disjungi putin si apoi clasezi dosarul!

CITEŞTE: EXCLUSIV: DNA Bucuresti „defibrileaza” licitatia pentru ambulante in valoare de 3,8 de milioane de euro castigata in 2011 de DELTAMED SRL CLUJ, firma lui Dan Vasile Gorgan, prietenul vechi de 20 de ani al lui Raed Arafat

Vom reveni cu amănunte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *