Sport

CFR Cluj a pierdut patru jucători în trei zile, dar va lua un atacant de la Olympique Marseille

CFR Cluj şi-a subţiat serios lotul, din punct de vedere valoric, în doar trei zile, patru jucători părăsind echipa din Gruia în această săptămână. Totuşi, la Cluj va sosi un atacant de la Olympique Marseille.

 

Dacă Davide Petrucci şi Bruno Guima au lăsat Clujul luni şi marţi, miercuri clubul din Gruia a rămas fără alţi doi jucători, Antonio Jakolis şi Cristian Lopez. Mijlocaşul croat a ajuns astăzi la Bucureşti pentru a se alătura lotului Stelei, în timp golgheterul spaniol al CFR-ului din sezonul trecut va juca la Lens, în liga a doua franceză.

Astfel, antrenorul Vasile Miriuţă a rămas, brusc, fără trei titulari pe care s-a bazat în permanenţă până acum, Petrucci, Jakolis şi Cristian Lopez slăbind serios lotul ardelenilor, care şi-au propus intrarea în play-off în acest sezon.

Totuşi, tehnicianul ardelenilor are motive să zâmbească pentru că îl avea la antrenamente, din această săptămână, pe atacantul francez Billel Omrani, care aparţine de Olympique Marseille. Potrivit footmercato.net, jucătorul de 23 de ani va semna cu CFR pe o perioadă de trei ani, după ce va efectua vizita medicală, acesta fiind mereu împrumutat de către OM în ultimele sezoane.

CFR Cluj va juca următorul meci miercuri, 7 septembrie, cu ASA Târgu-Mureş, în sferturile de finală ale Cupei Ligii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *