In vizor

CEx tensionat la Neptun: Dragnea nu candidează la președinție, l-a momit pe Tăriceanu cu candidatura. Relații tensionate cu Gabriela Firea. Nasra tace chitic

Concluzia CEx al PSD de azi: pentru un sprijin la OUG privind amnistia și grațierea, Liviu Dragnea prin intermediul lui Bădălău l-a momit pe Călin Popescu Tăriceanu cu promisiunea unui sprijin al PSD la prezidențialele din 2019. Similar cu promisiunea făcută de Victor Ponta lui Crin Antonescu în 2013 – promisiune de care s-a ales praful în 2014.

În altă ordine de idei, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, extrem de supărată pe ministrul de Interne, Carmen Dan, a cerut ca aceasta să fie retrasă din funcție – lucru care nu s-a mai întâmplat în urma votului CEx. Carmen Dan rămâne în funcție, lucru care a făcut-o pe Gabriela Firea să iasă la atac pe față după ședința CEx, unde a declarat că, „din păcate, relația sa cu Liviu Dragnea este tensionată”. De remarcat faptul că, în contextul acestei declarații, Gabriela Firea a avut numai cuvinte de laudă pentru premierul Viorica Dăncilă.

Dar cum toate acestea nu ridică autostrăzi, nu grăbesc construirea Spitalului Regional de Urgență și nici nu rezolvă problemele stringente ale clujenilor, am fost curioși să aflăm dacă președintele PSD Cluj, Gabriel Horea Nasra, participant la acest CEx, a mai apucat să-și prezinte Raportul de inactivitate, a cerut cumva ca pe postul lăsat vacant la Cercetare de către clujeanul Burnete, să fie numit un alt clujean, sau orice alte avantaje a cerut pentru clujeni.
Încă mai așteptăm un răspuns. Când și cum îl vom primi, vă vom ține la curent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *