In vizor

Centrul TEAM din Lomb va fi construit pentru 28 de milioane de lei

Scris de 549

Azi s-a semnat contractul pentru construirea Centrului de sprijinire a afacerilor TEAM (Tehnologie, Evolutie, Antreprenoriat, Microintreprindere) – Zona Metropolitana Cluj, in valoare de 28 milioane de lei. TCI Contractor General SA a castigat acest contract, prin care s-a angajat sa construiasca centrul din Lomb pana in vara anului 2014.

 Asocierea SC TCI Contractor General S.A. – SC Valdek Impex SRL- SC Ianus SRL a castigat licitatia privind lucrarile de executie pentru proiectul „Centrul TEAM – Tehnologie, Evolutie, Antreprenoriat, Microintreprindere” Zona Metropolitana Cluj, de Sprijinire a Afacerilor.

Oferta financiara a asocierii a fost de 27,9 milioane de lei, iar termenul de executie este de 14 luni.

Proiectul a fost demarat si prevede realizarea unei infrastructuri pentru sprijinirea mediului de afaceri, din domenii identificate ca industrii motoare. Pentru realizarea acestui centru, Primaria Cluj-Napoca are la dispoziţie 10 hectare de teren parcelat amenajat, din care un hectar este destinat drumurilor de acces si utilitatilor aferente.

Suprafata construita a viitorului centru va fi de 488 de metri patrati, iar regimul de inaltime va fi de doua etaje. Primarul Emil Boc a anunta astazi ca vor fi create in total 109 locuri de munca si vor exista facilitati pentru cel putin 13 firme care-si vor derula afacerile in viitorul centru. Aici urmeaza sa se edifice un mini-parc industrial cu o cladire de birouri si cinci hale pentru microproductie.

Cine sunt constructorii viitorului centru

TCI Contractor General SA este administrata de Stefan Oltean, Daniela Borsa si Horea Bucsa. In 2012, societatea a avut o cifra de afaceri de 39 de milioane de lei. Firma provine din cadrul Trustului de Constructii Cluj-Napoca, fondat in 1952.

Valdek Impex SRL este o societate de constructii din Sfantu Gheorghe, administrata de Halmagyi Eugen. In 2012, firma a avut o cifra de afaceri de 65,8 milioane de lei.

SC Ianus SRL este detinuta de Sorin Cezan si Vasile Margin din Zalau, judetul Salaj. In 2012, firma de instalatii electrice a avut o cifra de afaceri de 8 milioane de lei.

Foto: Ziua de Cluj/Eugen Olariu

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 37 mins PubliNews
  PREMIERĂ: Brandul românesc Donuterie și-a deschis o locație în capitala Ungariei
 • Acum 38 mins Sanatate
  Crește numărul spitalizărilor: 35 de copii sunt internați cu COVID-19. Au fost depistate 162 de noi cazuri de COVID-19 la Cluj.
 • Acum 4 hours General
  Fostul preşedinte al Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean: Supraimpozitarea contractelor part-time, ”o încălcare a libertății muncii”. În Constituție este definit ”dreptul la muncă”, nu ”obligația la muncă”
 • Acum 5 hours Justitie
  TÂRZIU, EXTREM DE TÂRZIU pentru o Justiție care se vrea europeană, Ion ”Ilici” Iliescu este retrimis în judecată pentru CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII în Dosarul Revoluției din decembrie 1989. Dosarul ”loviturii” de stat începute după fuga lui Ceaușescu
 • Acum 5 hours FOTOGRAFILA
  CUM SE ”SCOATE” CTP din ”VINEREA VERDE”: Iar au lăsat tarif de metropolitan pe linia 35
 • Acum 7 hours Vocea ta
  Emil Boc şi administraţia sa îi abuzează administrativ pe clujenii care se lasă abuzaţi. Nici măcar despăgubirile mizerabile stabilite pentru exproprierile de la “La Terenuri” nu s-au plătit
 • Acum 7 hours Din oras
  Ploaia de vară a făcut ravagii în baza sportivă “La Terenuri” din Mănăștur. Aşa este când se lucrează cu “hei-rup, bum!”, ca la Bumbeşti-Livezeni…
 • Acum 7 hours PubliNews
  PESTE 300.000 DE EURO INVESTIŢIE ÎN PROMENADA ŞI PONTONUL DE PE MALUL LACULUI GHEORGHENI, DIN IULIUS PARC
 • Acum 8 hours Politica
  Marcel Ciolacu anunță că măsura compensării prețului la combustibil nu mai e necesară
 • Acum 9 hours Din oras
  Angajat al Primăriei Cluj-Napoca, care se dorea consilier județean, găsit în incompatibilitate de ANI
 • Acum 10 hours In vizor
  Autostrada melcului, cunoscută și ca Autostrada Transilvania, s-a mai târât 10 kilometri într-un an
 • Acum 10 hours Politica
  Marcel Ciolacu face acuzații incendiare: ”Pe piața energiei e o speculă. Sunt niște lucruri bizare”
 • Acum 11 hours Politica
  Polițiștii ies la proteste, considerându-se ”fraierii de serviciu”. Noi, contribuabilii, care i-am văzut de nenumărate ori abuzându-și uniforma, sunte adevărații fraieri!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE