Jos palaria

Centrul de Transfuzii a ramas fara spatiu de stocare a sangelui dupa ce donatorii s-au inghesuit pentru bilete la Untold

Peste 400 de persoane s-au prezentat, marti, sa doneze sange la Centrul de Transfuzii (CTS) Cluj in schimbul unor bilete gratuite de o zi la Untold Festival, insa doar 150 au fost preluate, celelalte persoane fiind reprogramate, deoarece capacitatea de stocare in unitatea medicala a fost depasita, scrie Mediafax.

Au venit foarte multi donatori, insa doar aproximativ 150 au reusit sa doneze sange si au primit pe loc bilete gratis pentru o zi de festival. Restul donatorilor care au venit la Centrul de Transfuzii, aproximativ 300 de persoane, au fost trecuti pe liste suplimentare si vor primi bilete de o zi, gratis, daca revin pana vineri la centru sa doneze. Intre timp, noi incercam sa gasim o solutie, sa aducem de la alte spitale frigidere speciale pentru stocarea pungilor cu sange„, a declarat Stefana Giurgiu.

Ea a precizat ca desi  campania de donare de sange ar fi trebuit sa se incheie marti, aceasta s-a prelungit pana vineri, insa persoanele care vor veni sa doneze, incepand de miercuri, vor beneficia doar de reduceri la abonamente, nu si de bilete gratis.

Ziar de Cluj isi da Jos Palaria in fata acestei initiative!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *