Cooltura

Celebritatea în epoca coronavirusului. S-au păruit în supermarket: „Poate am fost puţin exagerată, dar mi-am pierdut răbdarea…”

Scandalul a devenit o banalitate: două dive celebre care nu mai au nevoie de nici un fel de prezentare, Raluca Podea și Brigitte Sfăt-Năstase-Pastramă își aduc acuzații reciproce din cauza celei mai vechi meserii din lume și a iubitului shaormar… În acest răstimp, „puștoaica lui Botezatu” s-a păruit cu actuala iubită a fostului ei iubit. Deh, chestii grele, ce știți voi!? Totul, din cauza nenorocitului ăluia de coronavirus: una i-a luat alteia bomboana, iar ananasul a apărut ca din senin. Nu o să stau să merg liniştită la cumpărături şi să se trezească una, aşa aiurea în tramvai, să vină să-mi bage mâna în păr?, întreabă retoric sexy Monica Hill, fotomodelul. Da’ până când? Aici, se cuvine să precizăm, sportul de contact în epoca coronavirusului s-a dovedit extrem de util…

Dive la cuțite: Raluca Podea și Brigitte Pastramă, acuzații reciproce despre practicarea celei mai vechi meserii din lume

Scandalul a devenit o banalitate.

Un bâlci care a încetat chiar să mai scandalizeze opinia publică, dar și armata fanilor de tot felul: de la followeri fideli la admiratori răutăcioși.

Două dive ce nu mai au nevoie de prezentare, Raluca Podea și Brigitte Pastramă, au ajuns la cuțite după ce și-au adus acuzații reciproce în privința practicării celei mai vechi meserii din lume.

Da, întrucât Brigitte Sfăt-Nastase-Pastramă se iubește nevoie mare cu fostul logodnic al Ralucăi Podea, maestrul în shaorme cu de toate, nimeni altul decât Florin Pastramă, animozitățile dintre cele două dive continuă, iar uneori izbucnesc cu niscaiva detalii greu de imaginat.

Totul ar fi pornit de la niște informații distribuite de Brigitte-cea-botoxată, conform cărora Raluca ar figura pe un site din ăla… dedicat escortelor din Dubai.

Ce mare chestie?

„Întrebare de baraj: Cu ce te ocupi, ms Raluca Podea? Din ce te întreții? De ce îți permiți să vorbești la adresa mea?  P.S. Pe vremea când fostul meu soț îți dădea una scurtă pe câteva sute de euro și te-am sunat… iubita cui cine era?”, nota recent Brigitte pe o pagină de socializare.

Pentru insinuările cât se poate de grave, Raluca Podea a anunțat recent că va muta această discuție, care nu este lipsită de picanterii, în fața instanței.

Desigur, printre altele, a scăpat câteva detalii și despre „doamna Pastramă”:

„Eu nu am întrebat-o pe dumneaei cu ce se ocupă că, de bine, de rău, știm cu toții că se duce moca. Decât să te duci moca, mai bine stai și dormi în pat… O s-o dau în judecată.

Doamna Pastramă cu ce se ocupa înainte să-l cunoască pe domnul Ilie?

Era o prăpădită. Adică despre ce vorbim? Nu te mai da ziua doamnă, noaptea damă, că nu e cazul”, a ripostat vehement Raluca Podea.

Habar n-avem cine cu ce se ocupă, dar uite că aceste dive au o mulțime de followeri gură-cască, iar asta întrucât reprezintă niște modele demne de urmat.

Cum ar veni, opulență și valoare.

Andreea Bălan recunoaște ceea ce fanii știau: „El este cel care nu-și mai dorește familia”

Deși situația era cât se poate de clară, Andreea Bălan a fost nevoită să recunoască: căsnicia adeseori distruge o relație de cuplu mai degrabă decât să o transfere în veșnicie.

Cel puțin în cazul vedetelor din showbiz, o căsnicie poate dura 5 luni. E mult, e puțin? Cert este că iubirea afișată cu orice chip și sub orice formă pe rețelele de socializare o fi avut vreun beneficiu, evident, financiar, dar relația dintre cei doi, Andreea și George, s-a cam încheiat.

Admiratorii dansatoarei au insistat ca Andreea Bălan să-i mai dea o șansă soțului ei, să se împace, însă răspunsul vedetei a fost unul total neașteptat. Mulți tind să creadă că cea vinovată de această situație este chiar artista, însă vedeta a vrut să lămurească situația.

Andreea Bălan susține că George Burcea este cel care și-a părăsit familia:

„Vă rog mult, nu-mi mai trimiteți astfel de mesaje, că eu renunț, ca și cum totul este la mine. El este cel care nu-și mai dorește familia”, a explicat Andreea.

Cum era de așteptat, celălalt este mai mereu vinovat.

Iar în cazul vedetelor, această ipoteză se transformă-n axiomă.

În schimb, mai rămâne ceva de împărțit. Când iubirea se termină, rămâne averea care, oricum ar fi, se împarte până la ultima lacrimă de fericire furată… 

Monica Hill, bătută în supermarket de actuala exului: „Am făcut sport de contact…”

Până și Monica Hill, supranumită și „puștoaica lui Bote” a ajuns să fie implicată într-un scandal monstru, în văzul lumii, într-un supermarket. S-a bătut cu actuala iubită a fostului ei iubit.

Deh, chestii complicate, ce știți voi?!

Toată acţiunea avut loc în interiorul unui supermarket, în timp ce îşi făcea cumpărăturile.

După ce au schimbat mai multe replici acide, Monica Hill a fost atacată de tânăra care formează un cuplu cu fostul partener al fotomodelului:

„Nu ştiu, eu pur şi simplu, nici măcar nu am făcut nimic. Ea a venit şi a sărit la mine, adică ea a început, eu nu am făcut nimic. Bine, ne-am mai spus una alteia lucruri, dar nu s-a pus problema să se ajungă la aşa ceva. Nu a apucat să-mi facă nimic, doar m-a tras de păr. Am făcut sport de contact când eram mai mică.

Poate am fost puţin exagerată, dar crede-mă că mi-am pierdut răbdarea. Adică, nu o să stau să merg liniştită la cumpărături şi să se trezească una, aşa aiurea în tramvai, să vină să-mi bage mâna în păr”, a reacționat protejata lui Botezatu.

Oricum, sexy Monica a demonstrat că își poate apăra demnitatea și singurică.

Cel mai probabil, în contextul răspândirii coronavirusului, produsele de strictă necesitate au reprezentat motivul disputei.

Chiar dacă reprezentanții marilor magazine au pus bomboanele și ananasul la vedere, cele două iubite ale aceluiași iubit s-au bătut pentru o pungă de mălai.

Oricând, sportul de contact face diferența, iar celebritatea se apără chiar și în timpuri de criză. De coronavirus. 

La Naiba! 

 

 

 

 

 

 

sursa foto: instagram/facebook.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *