Din oras

Cele mai bune glume amare despre situatia ingrozitoare de la Cluj-Napoca unde tot orasul PUTE

Pute tot Clujul a rahat de la gunoaiele „ecologice” ale lui Tise, in orasul lui Boc unde apartamentele se vand la 2800 de euro per metru patrat. Zbiara toti clujenii fara osebire, s-a dus dracu’ staiful academic, untoldist, mirosul de cacat ii deranjeaza si pe cei cu 5 facultati si pe cei cu conturi pline, nu numai pe cei din categoria „pulime”.

Pentru ca Tise si Boc s-au ascuns si tac penelistic pana trece putoarea, cetatenii „exhiba” umor negru pe internetzi, macar sa isi mai verse naduful.

Am ales pentru dumneavoastra cateva dintre mesaje (ideea editoriala ce va fi copiata cel mai probabil de stirideclujnetransparente), macar sa ne delectam putin cu umor de calitate, daca tot platim pretul unor idioti care i-au votat pe Boc si pe Tise.

De departe cei mai haiosi au fost comediantul Dragos Stan si actorul Bogdan Bob Radulescu.

Fă, Doamne, o lege nouă
Să nu pută-n Cluj a ouă
Fă, Doamne, la noi, la Cluj
S-aminoasă ca la Bruges

Actorul Bogdan Bob Radulescu a fost letal:

Dragi clujeni, cât de rău pute Cluju’ unde locuiți?
Vă rog să-mi răspundeți pe o scară de la 0 la Alin Tișe.
Vă mulțumesc.

 

Mucalitul ziarist Mihai Hossu nu s-a lasat mai prejos:

„Au inceput sa puta besinile din capul clujenilor?”

Clujeanul Razvan Vlad s-a bagat si el la „creatie” si i-a reusit:

Fa, Doamne, la Cluj curat
Sa nu puta a… n-am gasit alta rima

 

Clujeanul Sandu Vladimir Cristian zice ironic:

E numa miros de îngrășământ, să crească calitatea vieții (simtindu-se recunoscator)

 

Intr-un ton mai serios, jurnalista Bianca Felseghi puncteaza corect pe pagina personala de Facebook:

„Hai să vă zic cum e cu informațiile pe care un ziarist încearcă să le obțină de la o instituție publică. Să zicem că într-unul din cele mai mari orașe din România, polul dezvoltării și al inovației, miroase a căcat de două zile. Iar mirosul de amplifică.
În mod normal, autoritatea publică – interesată, bineînțeles – de bunăstarea locuitorilor, ar fi trebuit să comunice ceva deja pe acest subiect: dragi clujeni, pute orașul pentru că….
Dar nu. Nu spune nimeni nimic. Inhalăm adânc și așteptăm vești. Și citim multe statusuri pe FB. Și unii dintre noi, mai viteji, reclamăm la instituțiile abilitate, Gardă de Mediu, Protecția Mediului, Consiliu Județean, Primărie.
Ce pot să vă zic, dragii moșului, este că toate aceste instituții confirmă: DA, Clujul miroase urât de două zile! E OFICIAL!
De ce – am întrebat.
Primăria: nu știm, căutăm și noi.
Consiliul județean: da, cam miroase ciudat, dar nu cunoaștem sursa. o căutați? Mnu! Dar puteți face dv o solicitare și o să încercăm să vă răspundem.
Garda de Mediu: după două ore de suna încontinuu pe un fix la care nu răspunde nimeni și niște mobile direct închise: mda, suntem într-o videoconferință. Legat de miros? Nu.
APM: Purtătorul de cuvânt e în concediu, directoarea e la Prefectură. E legat de miros? Nu, e o ședință premergătoare comitetului de urgență că se cer controale tematice de SUS, pe stațiile de GPL.
Prefectura: Da, miroase tare. Noi nu avem competențe.
Știi și la ce te ajută că știi.”

 

In fine, clujeanul Cristian Marchis le reaminteste clujenilor cum au votat:

„Clujenii se întreabă în ultimele zile ce miroase așa de urât în „orașul de cinci stele”. Pe această cale le transmit un călduros „Bine v-ați trezit!”
Vă place acest miros de mortăciune? Da, exact așa miroase incompetența. Așa miroase când un județ nu este condus de politicieni și angajați bugetari pricepuți, ci de o mafie locală. Da, acel miros de câine mort este parfumul marca PNL-UDMR-PSD. Cu toți sateliții lor, care și-au împărțit pașnic Clujul. Care și-au dat seama că acest județ poate fi o vacă de muls pentru toți, dacă este împărțit frățește.
Dragi clujeni, vă place acest miros? Da, exact așa miros buletinele de vot din ultimele trei decenii. Buletinele de vot neștampilate sau ștampilate greșit. Oare mai suportați acest miros, sau vă treziți odată din acest somn lung, și anul viitor ieșiți masiv la vot?
Pentru cei care nu au aflat încă, ca să înțeleagă și ei, mirosul este „parfumul” de levigat, adică a sevei gunoiului aflat în putrefacție la arșiță, la groapa de gunoi provizorie al orașului. Fiindcă de trei decenii autoritățile județene nu au fost în stare să construiască o groapă de gunoi demn de secolul XXI…”

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *