Rautacisme

Cel mai mare festival cu cea mai proasta comunicare

Untold Festival a reusit sa fie cel mai mediatizat eveniment al momentului, insa cand vine vorba de comunicarea PR-jurnalist, sufera de mari deficiente.

Asa se face ca, inca din prima zi a festivalului, Stefana Giurgiu, numita PR Untold de cateva luni incoace, nu a raspuns nici macar unui singur apel telefonic din partea jurnalistilor Ziar de Cluj. De solicitarile in scris nici nu se mai pune problema. Si nu suntem singurii ziaristi fata de care a avut aceasta atitudine. Multi colegi din presa s-au plans de faptul ca PR-ul evenimentului a fost de negasit in aceste zile. Sa te inchizi intr-o sala de conferinte si sa te intretii numai cu doi-trei jurnalisti de TV nu inseamna PR. Sa nu ai niciodata un raspuns direct la o intrebare nu inseamna PR. Sa reprezinti imaginea celui mai mare festival de muzica din Romania si sa ignori jumatate din presa, nu inseamna sa fii PR.

Un astfel de eveniment nu inseamna pentru ziaristi doar sa filmeze trei clipuri la un concert Avicii, pe care sa le uploadeze, apoi, pe retelele de socializare. Inseamna zeci de intrebari, la care un PR ar trebui sa iti raspunda in orice moment. Daca pentru organizare, Untold a primit Jos Palaria din partea redactiei, pentru felul in care Stefana Giurgiu a ales sa comunice cu ziaristii, primeste o bulina neagra. Modul in care ea a stiut sa-si faca treaba denota o lipsa crasa de profesionalism.

Sursa foto: facebook.com, digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *