Rautacisme

Ce zic clujenii despre „inaugurarea” lucrărilor la școala din Borhanci: „De când ne tot faceți această școală… ne- au cam ajuns deja copiii la liceu”

Primarul Emil Boc nu a pierdut ocazia să mai inaugureze electoral un obiectiv. De această dată este vorba despre începerea lucrărilor la Școala gimnazială din Borhanci. Doar că, clujenii s-au cam săturat de atâtea inaugurări, mai ales că toate par să înceapă în campanie electorală.

„De când ne tot faceți această școală… ne- au cam ajuns deja copiii la liceu. Nu mai bine ne faceți direct o facultate aici, în Borhanci?”

„Orice faceți musai să chemați televiziuni și jurnaliști locali pt a vă face reclamă chiar dacă plantați și o panseluță!”

„Oare mai poți să rezolvi atâtea lucruri, și de ce acum?”

„Șantierul unde SE VA… construi! As fi preferat să văd măcar o inaugurare importantă în această campanie, cu toate ca sunt de acord nici cu acelea. PeNiBil, primare!”

„Am și eu câteva poze cu o groapă proaspăt săpată. Aș dori să mă ajutați cu o inaugurare.Multumesc anticipat!”, i-au transmis clujenii ironic.

De altfel, primarului i-au cam dispărut și lăudătorii. Clipul video despre inaugurarea școlii gimnaziale abia a adunat 17 comentarii, și acelea cele mai multe negative.