Afacerea zilei

Ce sediu fain au primit angajatii EBS Romania! Sa tot muncesti in asemenea loc!

Angajatii EBS Romania, una dintre cele mai puternice firme de IT din regiune, au toate motivele sa fie fericiti. Asta pentru ca seful lor, Daniel Metz, creatorul companiei, acum aflata sub tutela gigantului NTT Data, a investit aproape doua milioane de euro intr-un turn superb cu o suprafata totala de 10 000 de metri patrati, unde vor munci 550 de oameni.

Pe cele 12 etaje, clădirea prezintă spații tip open-office, săli de curs, săli de conferințe și video-conferințe echipate cu tehnică ultra-modernă, săli de interviuri dedicate, bibliotecă special amenajată, bistro, sală de mese dedicată EBS, terasă circulară, precum și un restaurant à la carte, dar și un etaj dedicat zonei de relaxare a angajaților. Parcarea din subsolul clădirii este una modernă, echipată cu lift pentru angajaţii EBS.

Clădirea este dotată la cele mai înalte standarde tehnice, prin sisteme de securitate bazate pe control acces cu turnicheți, uși controlate și supraveghere video cu 50 de camere. Spațiile office sunt echipate cu un sistem de scan și printing de ultimă generație, cu copy-corner care permite posibilitatea reciclării hârtiei, dar și un sistem de autentificare pentru orice copy-job cu cardul de acces al angajaților. Generatorul clădirii poate susține activitatea integrală a întregului turn de birouri timp de minim 10 ore. Sala serverelor dispune de echipament de ultimă generație cu sistem de răcire in-row redundant APC și sistem de stingere a incendiilor cu gaz. 

Designul de interior reprezintă unul dintre punctele forte ale noului sediu EBS Romania. Clădirea a fost în atenţie amenajată de către firma Morphoza, specialiști în design interior, care au reușit să ofere noilor birouri EBS un aer extrem de modern și confortabil. Conceptul cheie este ilustrat de “conectivitate”, acesta consolidându-se şi prin  valorile pe care EBS le reflectă în întreaga sa cultură organizaţională.

Fiecare nivel “comunică” într-un mod diferit cu angajații, tematicile diferă de la etaj la etaj și îndeamnă la câte o acțiune: munca în echipă, comunicarea, deschiderea către client, creativitatea, implicarea, dezvoltarea continuă, inovația, dar și relaxarea. 

Parterul clădirii este dedicat unui program special de dezvoltare profesională, ce va fi organizat de EBS împreună cu Universitatea Babeș-Bolyai, dispune de un amfiteatru de 100 locuri (cu o tehnică ultra-modernă pentru săli de curs) dar și de o sală de laborator cu o capacitate de 31 de persoane.

Programul va fi demarat în toamna anului curent alături de Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul UBB, va avea o durată de 2 ani și va oferi o specializare echivalentă cu absolvirea unei facultăți în domeniul IT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *