Justitie

Ce scrie Marieta Anastasescu in ultimul raport de activitate despre posibilul investitor la ”U”

Scris de 407

Administratorul judiciar al FC Universitatea Cluj SA, Marieta Anastasescu, scrie in ultimul raport de activitate publicat in Buletinul procedurilor de insolventa despre discutiile purtate cu un posibil investitor, dar ca acesta nu a putut plati avansul din cauza formalitatilor bancare, informeaza clujust.ro.

Administratorul judiciar a publicat raport de activitate nr. 37 pentru perioada 01.01.2016 – 31.01.2016 privind Fotbal Club Universitatea Cluj SA.
Extras din raport

”In perioada de referinta, debitorul si-a continuat activitatea sportiva curenta, fiind derulate si activitatile accesorii de comercializare produse publicitare proprii prin standul inchiriat in locatia Iulius Mall.

Jucatorii au beneficiat de o perioada de vacanta pana la data de 11.01.2016 cand a avut loc reunirea lotului. Ulterior acestui moment, a urmat o perioada de pregatire fizica in Cluj-Napoca, pe parcursul lunii ianuarie 2016 nefiind programate meciuri oficiale in Liga II, echipa jucand doar meciuri amicale de antrenament.

Au fost asigurate conditiile necesare functionarii Centrului de Copii si Juniori si participarii echipelor acestuia in competitiile in care sunt inscrise fiecare.

Au fost perfectate conventii civile de prestari servicii sportive cu urmatorii jucatori juniori:
•    Nr. 5/07.01.2016 cu Petrisor Tudor;
•    Nr. 6/07.01.2016 cu Rad Raul;
•    Nr. 7/07.01.2016 cu Arman Alin;
•    Nr. 8/07.01.2016 cu Negrea Alin;
•    Nr. 9/07.01.2016 cu Manu Victor;
•    Nr. 12/11.01.2016 cu Morar Gabriel;
•    Nr. 13/11.01.2016 cu Tand Marc;
•    Nr. 14/11.01.2016 cu Fodor Dan;

De asemenea, au fost contractati pentru echipa principala a clubului, un antrenor pentru portari, dl. Nadaban Mihai – conventia civila de prestari servicii sportive nr. 10/11.01.2016 si un preparator fizic in persoana dlui. Oaida Mircea – conventia civila de prestari servicii sportive nr. 15/11.01.2016.

La data de 18.01.2016 s-a perfectat acordul de transfer inregistrat la FC UNIVERSITATEA CLUJ SA sub nr. 18, prin care jucatorul Cocina Constantin a fost inapoiat clubului Pandurii Targu Jiu de la care fusese imprumutat.

Totodata au fost contractate fonduri in suma de 10.000 lei, necesare derularii activitatii curente, prin imprumut de la dl. Iordanescu Valentin. Au fost redactate actele procedurale si a fost asigurata reprezentarea debitorului in vederea apararii intereselor sale in litigiile cu termene in cursul lunii ianuarie 2016.

Administratorul judiciar a purtat pe parcursului lunilor noiembrie 2015-ianuarie 2016, discutii cu un posibil investitor interesat de preluarea clubului FC UNIVERSITATEA CLUJ SA. In acest sens, s-au predat toate documentele si transmis toate informatiile solicitate in vederea efectuarii procedurii de due diligence, negocierile ajungand in faza inaintarii unei oferte ferme de catre cumparartor, in baza careia acesta urma sa vireze un avans in conturile clubului.

Datorita unor probleme neprevazute initial, generate de formalitatile impuse de sistemul bancar, pana la acest moment nu s-a reusit creditarea contului clubului cu suma datorata ca avans, urmand ca aceste aspecte sa fie solutionate, conform sustinerilor cumparartorului, in cel mai scurt timp posibil”, arata extrasul din raport.

Foto: clujust.roULTIMA ORĂ

 • Acum 14 mins Afacerea zilei
  AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ: Cât a câștigat Romgaz de pe urma scumpirii gazelor
 • Acum 54 mins Din oras
  EMIL BOC CEL DUR ŞI DREPT (când nu e cazul). Deşi INS a anunţat de o săptămână că nu vor mai fi amendaţi românii care nu s-au recenzat, “din cauze obiective sau subiective”, acesta s-a hărnicit să-i amendeze pe clujeni
 • Acum 1 hour Politica
  N-AVEAŢI DE LUCRU? VĂ DĂ GUVERNAREA BIROCRAŢIE LA TOT CARTIERUL: Noi obligaţii pentru munca part-time: Angajaţii depun declaraţii în fiecare lună
 • Acum 2 hours In vizor
  “Krónika” consemnează declaraţia protopopului reformat al “Ţării Călatei”, István M. Vincze: “La noua grădiniţă din Huedin pot veni şi copiii români, dar limba de predare este limba maghiară”
 • Acum 5 hours Eveniment
  169 de inele de peste 6.500 de ani vechime au fost găsite de arheologi pe traseul Autostrăzii A3
 • Acum 6 hours Sport
  Clubul de fotbal Universitatea Cluj își ia rămas bun de la Nea Titi
 • Acum 6 hours Din oras
  Bunic lovit pe trecerea de pietoni. Ar fi trecut pe roșu
 • Acum 19 hours General
  NESIMȚIRE BUGETARĂ: Marinela Marc și-a propus să viziteze toată Europa, fără să scoată un leu din buzunar. Limba engleză ar fi singurul impediment
 • Acum 19 hours In vizor
  VINE BOC, SAU ARE SĂ-I PUTĂ? Khetane a invitat azi întreg Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca la festival
 • Acum 22 hours Sanatate
  Criză de VACCINURI pentru copii, la Cluj. Cel HEXAVALENT lipsește cu TOTUL. DSP Cluj așteaptă dozele de la minister
 • Acum 22 hours Analiza
  10 ani, 16 miniştri şi 942 de km de autostradă. 58,875 kilometri de autostradă pe cap de ministru. 5,9 kilometri pe an. 490,625 metri pe lună. Melci să fi fost şi se târau mai mult
 • Acum 23 hours Sanatate
  Rata infectărilor cu Covid-19 a scăzut ușor la nivelul judeţului Cluj. Aşteptăm să ajungem cu datele procesata la intervalul post Untold
 • Acum 1 day Politica
  Grindeanu anunţă licitaţia pentru 20 de trenuri electrice prin PNRR. Rutele leagă Cluj-Napoca de Oradea, Brașov, Alba-Iulia – adică ce era cât pe ce să “OSĂ” avem prin promisiunile electorale ale “Alianţei Vestului”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE