Justitie

Ce scrie Marieta Anastasescu in ultimul raport de activitate despre posibilul investitor la ”U”

Scris de 407

Administratorul judiciar al FC Universitatea Cluj SA, Marieta Anastasescu, scrie in ultimul raport de activitate publicat in Buletinul procedurilor de insolventa despre discutiile purtate cu un posibil investitor, dar ca acesta nu a putut plati avansul din cauza formalitatilor bancare, informeaza clujust.ro.

Administratorul judiciar a publicat raport de activitate nr. 37 pentru perioada 01.01.2016 – 31.01.2016 privind Fotbal Club Universitatea Cluj SA.
Extras din raport

”In perioada de referinta, debitorul si-a continuat activitatea sportiva curenta, fiind derulate si activitatile accesorii de comercializare produse publicitare proprii prin standul inchiriat in locatia Iulius Mall.

Jucatorii au beneficiat de o perioada de vacanta pana la data de 11.01.2016 cand a avut loc reunirea lotului. Ulterior acestui moment, a urmat o perioada de pregatire fizica in Cluj-Napoca, pe parcursul lunii ianuarie 2016 nefiind programate meciuri oficiale in Liga II, echipa jucand doar meciuri amicale de antrenament.

Au fost asigurate conditiile necesare functionarii Centrului de Copii si Juniori si participarii echipelor acestuia in competitiile in care sunt inscrise fiecare.

Au fost perfectate conventii civile de prestari servicii sportive cu urmatorii jucatori juniori:
•    Nr. 5/07.01.2016 cu Petrisor Tudor;
•    Nr. 6/07.01.2016 cu Rad Raul;
•    Nr. 7/07.01.2016 cu Arman Alin;
•    Nr. 8/07.01.2016 cu Negrea Alin;
•    Nr. 9/07.01.2016 cu Manu Victor;
•    Nr. 12/11.01.2016 cu Morar Gabriel;
•    Nr. 13/11.01.2016 cu Tand Marc;
•    Nr. 14/11.01.2016 cu Fodor Dan;

De asemenea, au fost contractati pentru echipa principala a clubului, un antrenor pentru portari, dl. Nadaban Mihai – conventia civila de prestari servicii sportive nr. 10/11.01.2016 si un preparator fizic in persoana dlui. Oaida Mircea – conventia civila de prestari servicii sportive nr. 15/11.01.2016.

La data de 18.01.2016 s-a perfectat acordul de transfer inregistrat la FC UNIVERSITATEA CLUJ SA sub nr. 18, prin care jucatorul Cocina Constantin a fost inapoiat clubului Pandurii Targu Jiu de la care fusese imprumutat.

Totodata au fost contractate fonduri in suma de 10.000 lei, necesare derularii activitatii curente, prin imprumut de la dl. Iordanescu Valentin. Au fost redactate actele procedurale si a fost asigurata reprezentarea debitorului in vederea apararii intereselor sale in litigiile cu termene in cursul lunii ianuarie 2016.

Administratorul judiciar a purtat pe parcursului lunilor noiembrie 2015-ianuarie 2016, discutii cu un posibil investitor interesat de preluarea clubului FC UNIVERSITATEA CLUJ SA. In acest sens, s-au predat toate documentele si transmis toate informatiile solicitate in vederea efectuarii procedurii de due diligence, negocierile ajungand in faza inaintarii unei oferte ferme de catre cumparartor, in baza careia acesta urma sa vireze un avans in conturile clubului.

Datorita unor probleme neprevazute initial, generate de formalitatile impuse de sistemul bancar, pana la acest moment nu s-a reusit creditarea contului clubului cu suma datorata ca avans, urmand ca aceste aspecte sa fie solutionate, conform sustinerilor cumparartorului, in cel mai scurt timp posibil”, arata extrasul din raport.

Foto: clujust.roULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour Rautacisme
  Întrebare a la Radio Erevan: Ce OSĂ conțină Parcul Gh. Dima din Zorilor, care trebuia licitat încă de anul trecut? OSĂ conțină beton și dale. Și 1001 povești despre arbori în plus
 • Acum 2 hours General
  Ciolacu: Președinta Ungariei a făcut declarații total inacceptabile, cu caracter revizionist pe tema Transilvaniei
 • Acum 3 hours Politica
  PROASTA COMUNICARE A PSD ÎN GREVA PROFESORILOR: Când nu s-a respectat niciodată Legea care acordă 6% din PIB Educației, să vii să contracarezi ”dreptul la grevă” cu ”dreptul la educație”, înseamnă să ai consilieri extrem de proști!
 • Acum 4 hours Eveniment
  Președintele sindicatelor din Educație: ”În momentul de față vorbim de amânarea examenelor”
 • Acum 4 hours Editorial
  Dervișii rotitori de la Guvernare
 • Acum 5 hours In vizor
  Le-au trebuit PATRU ani de la concursul de soluții pentru a ajunge, în sfârșit, să prezinte Comisiei de Urbanism (de Cumetrie din ”bocărie”) reamenajarea Cetățuii!
 • Acum 6 hours Sport
  Dan Petrescu a sărit la bătaie cu propriul jucător și i-a bătut obrazul lui Hagi
 • Acum 7 hours Eveniment
  Greva din învăţământ continuă: ”Guvernul trebuie să înțeleagă, măcar acum, în al doisprezecelea ceas”
 • Acum 7 hours Politica
  OPTIMISM: Vasile Dîncu susține că ”rotativa” OSĂ se facă
 • Acum 8 hours Politica
  ROTATIVA S-A ÎNȚEPENIT ÎN SARABANDA GREVELOR: Angajaţii CFR protestează luni în faţa Ministerului Transporturilor
 • Acum 18 hours Straineze
  După numărarea a 98% dintre voturi, Erdogan a câștigat alegerile prezidențiale inclusiv în numărătoarea opoziției
 • Acum 20 hours Politica
  STRÂNȘI DE ”OUȚE”, GUVERNANȚII SE MIȘCĂ: Premierul Ciucă i-a cerut ministrului Muncii să se întâlnească luni cu sindicaliștii pentru ca legea salarizării să fie finalizată mai repede iar profesorii să primească salarii mărite înainte de 15 iulie
 • Acum 1 day In vizor
  Profesorii resping propunerile Guvernului și prevederile OUG anunțată duminică și transmit că vor continua greva: ”Un pic de bani și au redenumit primele, nu asta așteaptă colegii noștri”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE