Sex

Ce NU trebuie sa faceti cand cuceriti un barbat

Unele femei cauta cu disperare un partener si nu-l gasesc orice ar face. Altele, desi il “agata” cu destula usurinta, nu-l pot pastra cu nici un chip pentru o relatie mai serioasa. Undeva se greseste. Dar unde?
Psihoterapeutii cuplului au gasit unele raspunsuri. Iata 10 dintre ele:

1.Niciodata o femeie nu trebuie sa critice pe alta in fata partenerului sau, mai ales cand e vorba de niste defecte subiective.
2.Nici unui barbat nu-i place sa i se spuna tot timpul ce are de facut si mai ales unde a gresit. Orgoliul masculine nu-i permite sa i se submineze autoritatea.
3.In viata de zi cu zi si mai ales in pat, barbatii nu mai vor femeie-copil. Indeosebi in situatiile foarte intime evitati sa le induceti sentimentul ca au comis vreun viol. Aratati-va ca sunteti femei independente, iar in pat dovediti ca in materie de fantezii sunteti cel putin egale cu ei.
4.Evitati trancaneala fara rost despre nimicurile femeiesti sau amanuntele vietii cotidiene care nu au legatura cu interesele lui.
5.Nu le povestiti niciodata despre trecutele voastre iubiri. Ar putea crede ca nu va intereseaza persoana lui, sau ca nu v-ati vindecat inca de aceea iubire.
6. La inceputul relatiei tema banilor nu se abordeaza in nici un fel. Iar daca financiar nu va merge bine, nu va plangeti acum.
7.Cand sunteti impreuna, fiti feminina, sincera, in limitele impuse de elementara decenta, si cel mai important, foarte precisa referitor la timpul de care dispuneti  pentru a sta in compania lui.
8.Nu faceti o regula din a va schimba programul dvs. dupa al sau. Nu va aratati prea afectata daca nu va insoteste la un spectacol programat in doi; mergeti singura sau cu un alt partener care va face placere.
9.Evitati sa vorbiti despre bunele dvs. intentii, despre calitatile de gospodina sau cele profesionale. Nu fortati relatia cu vorbe fara rost, precum “sufletul pereche”, “sa-ti faci un rost” sau “sa te asezi si tu la casa ta”. Prin ele treziti mila sau chiar ii speriati pe barbati.
10. Dar cel mai important intr-o relatie este cum va simtiti dvs. Daca cel de langa dvs. nu se straduieste sa va faca fericita sau nu stie cum sa faca asta, totul e o pierdere de timp. Cautati pe altineva care sa o faca…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *