Din oras

Ce MENIU ne-am comandat la delivery de la Casa Boema. Poti sa o faci si tu!

Da, da, stim ca pe toti v-a apucat facutul de paine, de paste, toti faceti gratare, si adevarul e ca bine faceti, faceti orice de papa, cata vreme stati in casa. Dar daca va plictisiti de aceleasi feluri sau daca nu stiti gati, va recomandam meniul de delivery de la Casa Boema, da, acea Boema superba cu terasa senzationala la care tanjim dupa ce se termina cu covidu’ vietii.

Meniul de la Boema destinat delivery-ului nu e lung, dar nici scurt, are cate ceva pentru fiecare preferinta, atat la salate, cat si la main course, dar si la deserturi. Toate felurile insa au acelasi lucru comun: gustul excelent.

V-o spunem pentru ca le-am incercat. Si cum acest articol nu este publicitar, ci o simpla recomandare, o sa va rugam sa ne credeti pe cuvant. Mai ales ca, pe surse, va spunem ca papagalii de la Toulouse care operau locatia au disparut din schema si vechiul proprietar, adevaratul patron a reluat fraiele afacerii. Este un om care tine enorm la imaginea sa si la calitate. Inca un motiv sa faceti prima comanda.

Mai jos aveti datele de contact daca vreti sa faceti o comanda si AICI – 

 

Ca sa dea bine si pentru imaginea mea, am ales azi sa va recomand o supa crema din telina si pastarnac, consistenta si delicata in acelasi timp. Insa adevarul e ca, din meniul Casei Boema, la sufletul meu sta lipita mai tare ciorba de porc dreasa cu smantana si ou, facuta din muschi de porc afumat, awwww, manca-ti-as cat e de buna si aia, o puteti regasi in meniu.

 

La principal, io is indragostit maxim de savoarea „rigatoanelor” cu pui, care rigatoane sunt absolut dementiale, combinatia perfecta dintre dulceata smantanii si saratura din pancetta.

 

Insa, desi consider ca un gras adevarat nu ar trebui sa manance broccoli, ca dauneaza demnitatii, am comandat intr-o seara si pieptul de porc inabusit in vin și legume, servit cu piure de cartofi, broccoli si sos brun. 

Se cuvine sa discutam putin despre acest preparat pe care domnisoarele cu unghii acrilice si siluete l-ar scopi, ca vaaai! e prea gras porcul sau mai stiu eu ce. In primul rand, pieptul de porc e foarte bine macelarit si prezentat, bine fript si se pupa misto cu sosul brun si, surpriza, cu halca de broccoli care are o particularitate: e trecuta o tara pe gratar si arsa exact cat trebuie ca sa ia gust de fum. Ba, daca io va zic ca ma feresc de broccoli ca de sotii amantelor mele, si totusi am mancat cu o pofta incredibila, mai ziceti ceva?

 

Sa nu evitati din meniul Casei Boema curryul de linte, cu specificatia ca eu l-as face si mai spicy putin, celebrul lor burger, care ramane deosebit si pulpa de rata.

La desert, eu am suflecat si aspirat eclerul casei:

 

Mmmm, dar marele soc e cand am degustat si gogoșelele umplute cu ganache de ciocolata alba si branza Nasal, jeleu de cognac si sos de zmeura. Ba, iti rupi soacra in bataie, nu alta!

 

PS: Vedeti ca ai si pachete de Paste, le gasiti AICI! Hai, va pup, #alexaitirecomanda!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exit mobile version