Politica

Ce i-a soptit Basescu lui Boc, fara sa stie ca se aude in microfon

Prezent ieri la Cluj-Napoca, unde a participat la dezbaterea publica organizata de Fundatia Miscarea Populara, seful statului a fost surprins de un microfon deschis in timp ce i-a soptit primarului Emil Boc cuvinte de care nu se vor bucura nici cei din PMP, nici cei din PDL.

Potrivit pesurse.ro, in timp ce presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Marian Preda, rostea un discurs, Traian Basescu a putut fi auzit la B1 Tv, soptindu-i lui Emil Boc:

“Traian Basescu: Ma uit ce plina e sala.

Emil Boc: Da, va asteptati …

Traian Basescu: Bine, ca multi sunt ai tai, din organizatii …”

Cu alte cuvinte, seful statului a recunoscut ca Miscarea Populara nu a reusit sa adune suficienti adept care sa ia parte la dezbaterea publica de la Cluj-Napoca si a fost nevoie ca edilul democrat-liberal sa aduca oameni din randul adeptilor portocalii, pentru ca presedintele sa nu vorbeasca in fata unei sali goale.

Iar asta s-a vazut inca din primele randuri, acolo unde aveau locuri rezervate nume cu vechime in PDL. Daniel Buda, Radu Moisin, Florin Stamatian, Alexandru Coroian si Mariana Les au fost printre primii care s-au ridicat si au aplaudat decizia primarului de a se alatura Fundatiei Miscarea Populara si au ras la glumele presedintelui despre „prematurul” PMP. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *