Reportaj

Ce condiții le va oferi clujenilor, vara aceasta, ștrandul din Grigorescu?

Scris de 1,067

La Ștrandul Sun (devenit „Ștrand Grigorescu RADP Cluj-Napoca”), se fac în prezent lucrări de întreținere și reparații, bazinele exterioare urmând a se deschide pentru publicul larg, în funcție de condițiile meteo, în data de 1 sau 15 iunie.

Deocamdată, se tencuiesc zonele unde apa a afectat bazinele, iar ulterior acestea vor fi revopsite, pentru că, în prezent, cu vopseaua scorojită, cele 3 bazine exterioare arată deplorabil. 

Zonele de joacă pentru copii, pe de altă parte, sunt încă de pe acum în stare bună, ștrandul având echipamente de joacă funcționale, cu un aspect plăcut. 

Și gazonul este proaspăt tuns, se vopsesc chiar și gardurile exterioare, așa că acest ștrand are toate șansele ca, la data deschiderii, să aibă un aspect cel puțin decent.

În plus față de anul trecut, vor funcționa și toboganele mari, și, între copaci, vor fi amplasate hamacuri: 

„Noi, dacă timpul permite, deschidem pe 1 iunie. Dacă nu, pe 15 iunie. Condițiile vor fi un pic mai bune față de anul trecut. Se vopsesc bazinele, se sistematizează tot, se schimbă robineții, dăm drumul la tobogane anul acesta, la două tobogane, la acelea mari, am cumpărat motoare noi. Până acum, nu au prea funcționat. Vom pune și hamacuri între copaci. Cine va vrea să vină cu hamacul propriu, va putea, ca în Parcul Central. Vom avea șezlonguri și jocuri de copii”, au declarat, pentru Ziar de Cluj, reprezentanții ștrandului.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 6 hours Analiza
  Marțafoii Clujului, Alin Tișe și Emil Boc, au trimis la STS o adresă smiorcăită, de ciudă că Clujul a pierdut Cloud-ul Regional. Sunt Tișe și Boc izolați de PNL?
 • Acum 10 hours FOTOGRAFILA
  VIDEO/FOTO: Cluj-Napoca, ca un patinoar. N-a făcut ”OSĂ” Boc patinoar pe lacul din Parcul Central, a făcut iarna în tot orașul
 • Acum 17 hours Politica
  De la semnarea Proiectului în valoare de 60 de milioane de euro pentru digitalizare în regiunea de Nord-Vest a României a lipsit președintele CJ Cluj
 • Acum 19 hours Politica
  Rafila, reacție la dosarele de șpagă din sistemul medical: ”E inacceptabil ca personalul să primească bunuri materiale în schimbul serviciilor pe care le oferă. Recunoştinţa poate fi exprimată prin flori sau bomboane”
 • Acum 20 hours Din oras
  MAI UȘOR CU ANUNȚUL DE ANGAJARE PE SCĂRI! LEGAL, discriminarea în cuprinsul unui anunţ de angajare, pe criteriul genului şi al aspectului fizic ESTE INTERZISĂ
 • Acum 1 day Sport
  BUN SABĂU, BUNI JUCĂTORII U CLUJ! FC U Craiova – U Cluj 5-0, în etapa a 24-a din Superliga. Mai bine antrena Șurubaru, și așa ia bani degeaba
 • Acum 2 days In vizor
  FELICITĂRI, FAINE LUCRĂRI! ”Dottore” Bode a fost bun și ca ministru al Transporturilor
 • Acum 2 days PubliNews
  TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcții, a încheiat 2022 cu afaceri de 711 milioane lei, dar profitul a scăzut cu 64%
 • Acum 2 days Justitie
  CUM SĂ-ȚI PASEZI RESPONSABILITATEA, ROMÂNEȘTE: CA Cluj dă vina pe parchet pentru că violatorul din Cășeiu a fost eliberat: ”Judecătorul, sesizat cu 54 de minute înainte să expire reținerea”
 • Acum 2 days General
  Bărbatul care a violat o minoră în Cășeiu și nu a mai fost arestat că judecătorul a întârziat la serviciu, a fost prins de polițiști
 • Acum 2 days Din oras
  Până să se unească Cluj-Napoca cu Floreștiul, grație Supercom, s-a unit cu Pata Rât
 • Acum 2 days Politica
  Petre Daea: “Vaca trece prin mari greutăți. A devenit dușmanul planetei, e responsabilă că avem atâta poluare. România are 2 milioane de vaci și 9 milioane de mașini, și unele au două țevi”
 • Acum 2 days In vizor
  Începând de anul acesta, Educaţia din România va fi analizată în raportările pe baze de date ale OCDE “Education at a Glance”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE