In vizor

Ce bine e să fii lipitorul de afişe al lui Emil Boc: sinecura la Polivalentă merge, averea creşte!

Junele Ionuț Rusu, directorul general al Sălii Polivalente, suprinde din nou prin declarația de avere, depusă recent conform legii.

Zicem din nou, pentru că și anul trecut a depus o declarație de avere plină de bube, din care dispăruse în mod misterios un apartament de 75 de metri pătrați, fără vreo vorbă despre vânzarea aferentă.

Anul ăsta, ce să vezi: i-a apărut un alt apartament în declarație, dar averea nu i s-a diminuat, ci dimpotrivă i s-a dublat. Dacă anul trecut nu avea nicio proprietate imobiliară, dar avea economii de 141.600 de lei, anul ăsta are în proprietate 3/4 dintr-un apartament de 55 de metri pătrați, despre care declară că l-a cumpărat anul trecut, fără să ne spună și cui aparține restul de 1/4, așa cum prevede legea.

Conturile din bancă în schimb nu i-au scăzut, ci dimpotrivă – are acum 215.409 de lei și 15.760 de euro – deci mai bine decât dublu față de anul trecut.

Cum poate să îți răsară în averea personală un apartament fără să te atingi de bănuții de prin conturi, ba chiar să îți dublezi economiile puse la adăpost prin bănci?

Anul trecut avea un BMW din 2012, pe care îl are și în prezent.

 

Extras declaraţie de avere Ionuţ Rusu depusă în 2020

 

Dar tot anul trecut, declară Rusu pe proprie răspundere, a mai vândut o mașină misterioasă, care nu apare în nicio declarație, nici măcar în cea de anul trecut, pe care a încasat 13.850 de euro.

 

Extras declaraţie de avere Ionuţ Rusu depusă în 2019

 

Veniturile obținute de Ionuț Rusu anul trecut sunt enorme (108.000 de lei din salariul de bugetar de la Sala Polivalentă, mai mult decât dublu față de cei 52.210 de lei, pe care îi câștiga în 2018 în aceeași funcție). Însă chiar și așa nu se justifică sumele adunate în bănci și achiziționarea unui apartament.

Agenția Națională de integritate, Parchetul, aveți oare ceva de spus?

Mai ales că individul nu este la prima dispariţe miraculoasă din declaraţia sa de avere. Anul trecut Ziar de Cluj semnala că din averea lipitorului de afişe al lui Emil Boc (unicul său merit pentru a zace în sinecura de la BTArena), s-a evaporat un apartament.

CTEŞTE: Unde s-a evaporat apartamentul lui Ionuț Rusu? Directorul Sălii Polivalente face fals în acte?

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *