PubliNews

Cauți destinația perfectă pentru vacanță?

Vă aflați în căutarea destinației perfecte pentru vacanță? Ați găsit-o! Destinația perfectă se află în Spania, pe malul Mediteranei, în oricare din zonele Valencia, Alicante sau Benidorm, pe Costa Blanca.

Nu vreți clasicele vacanțe la hotel si nici nu aveți foarte mult timp la dispoziție? Avem soluția perfectă!

Benidorm spania
Agenția “Destinație Perfectă” vine cu un produs nou, sejururi de câteva zile în locații luxoase, recent renovate. Apartamentele cu 2 și 3 camere sunt situate în prima linie de plajă sau în centrul orașului, dotate cu aer condiționat, cu bucătării echipate, sunt spațioase și primitoare.

Benidorm spania

Pentru un sejur de  4 zile și 3 nopți, tarifele pornesc de la 200€ cu cazare în apartamente turistice cu 2 sau 3 camere și demipensiune.

 

Benidorm spania

 

În total, agenția are listate peste 50 de apartamente, în mai multe zone din fiecare locație.

 

Circuit de 7 zile

Pentru cei care doresc să își încarce bateriile departe de țară, agenția oferă și un circuit de 7 zile în Valencia, Benidorm, Alicante, Altea și Calpe, cu ghid român. 

Din Cluj este zbor direct la Valencia și, de la sfârșitul lunii martie, și către Alicante. Pentru a beneficia de oferte la zboruri, vă sugerăm să faceți rezervările din timp. 

Agenția se ocupă de toate, de la rezervarea zborului și transfer, până la traducere și ghidare prin frumoasele muzee și piețe spaniole. Mai mult, românii care au agenția de turism locuiesc de ani buni în zonă și se amuză când povestesc cum au primit fel de fel de solicitări ciudate. Dar, oricât de ciudate ar părea, ei își doresc să le facă tuturor șederea cât mai plăcută.

Ofertele agenției Destinație Perfectă le găsiți la târgul de turism care se desfășoară în acest week-end la Vivo!. Puteți beneficia de discounturi de 20%, dar și de cele mai bune sfaturi pentru a avea vacanța perfectă.

Dacă nu reușiți să ajungeți la târg, puteți contacta agenția oricând. 

www.destinatieperfecta.com
info@destinatieperfecta.com
tel. : 0741.144.282

“Ce ne diferentiaza este faptul ca oferim servicii personalizate . Asteptam clientii in aeroport, le asiguram transferul la locul de destinatie, Alicante aeroport- Benidorm pret pentru 2 persoane: 18€ . Din Valencia aeroport catre centru/plaja /port pret: 13€.  Oferim un ghid cu activitati locale si restaurante, inchirieri de masini, diverse excursii si drumetii. Avem grija de cel mai mic detaliu, in asa fel incat clientii nostrii sa se simpta ca si acasa. Lipsiti de griji si preocupari, pentru a petrece o vacanta inolvidabila”, ne spune Mihaela Moisa, managerul agentiei Destinație Perfectă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *