In vizor

Câte milioane de euro vrea omul de afaceri Ioan Bene pe restaurantul Aroma

Ioan Bene își vinde restaurantul Aroma, amplasat în Livada Palacsay din Cluj-Napoca, după ce în 2014 l-a cumpărat de la Cătălin Așchilean. Omul de afaceri clujean este reprezentat la vânzarea restaurantului de casa de licitații Artmark Historical Estate. Aceeași casă de licitații îl reprezintă și la vânzarea Hotelului Continental, pe care l-a cumpărat în 2013 prin firma Napocamin. Pentru hotel, prețul este disponibil doar la cerere. 

Prețul pentru restaurantul Aroma este de 7 milioane euro plus TVA. Potrivit site-ului Artmark Historical Estate, amplasat în livada Palocsay, la aproximativ 6 km de centru, acest complex construit în 2003 oferă o panoramă splendidă asupra orașului Cluj-Napoca. Proprietatea este compusă din două corpuri principale: restaurantul și centrul SARA Social Events.

Restaurantul Aroma este dispus pe două niveluri: parterul este amenajat în stil neoclasic și oferă acces spre grădina de vară, iar etajul menține nota clasică, având ca piesă centrală șemineul.

Geamurile mari și compartimentarea modulară oferă intimitate oaspeților și o priveliște încântătoare asupra Clujului. Corpul destinat evenimentelor dispune de o sală cu o capacitate de 280 locuri și o sală de conferinţe cu o capacitate de 300 locuri.

Suprafața utilă totală este de 2425 mp, iar structura S+D1+D2+P+Mz+E+M. Crama din incinta complexului poate găzdui până la 50 de persoane.

Locația este una privilegiată, departe de ritmul alert al oraşului dar suficient de aproape pentru a oferi acces facil.

Complexul este potrivit pentru diferite scenarii de utilizare, datorită sălilor multiple: – Sala cu capacitate de pânã la 40 persoane – Sala cu capacitate de pânã la 80 persoane – Sala cu capacitate de pânã la 110 persoane – Salonul de nefumãtori cu capacitate de pânã la 50 persoane – Grãdina de varã cu capacitate de pânã la 120 persoane – Sala de evenimente cu capacitate de pânã la 280 persoane – Sala de consiliu cu capacitate de pânã la 20 persoane – Sala de conferinţe cu capacitate de pânã la 250 persoane .

Ioan Bene este un controversat om de afaceri, condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare pentru dare de mită în dosarul fostului președinte al Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu. De asemenea, a fost condamnat și pentru evaziune fiscală, spălare de bani și delapidare. Anul trecut, se afla în Italia, unde a plecat înainte să fie condamnat în România pentru evaziune fiscală. Acolo, a reușit recunoașterea sentinței din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *