Rautacisme

Casa de Cultura a Studentilor, Facebook ca la UTC

Nu exista ca o institutie care functioneaza pentru studenti sa nu aiba pagina de Facebook. Casa de Cultura a Studentilor (CCS) din Cluj-Napoca are chiar doua, ambele concepute in cel mai pur limbaj de lemn si cu cele mai plicticoase poze. 

Pagina CCS Cluj-Napoca are 857 de Like-uri, date de contact pe post de descriere si la cronologie se insira afise de la “Taragotul de aur”, “Autumnalia” sau “Miss Universitas 2013”. 

Pentru ca nu era destul pentru studentimea insetata de Facebook a Clujului, recent a mai fost deschisa una: CCS Oficial. S-au strans deja 1.349 de aprecieri, iar descrierea este o mostra de exprimare socialista. 

“Casa de Cultura a Studentilor din Cluj Napoca implineste 55 de ani de misiune pentru si cu studenti si tineri in mediul cultural-academic al urbei”, se arata aici. 

“Metodologia proiectelor 2015” si „Calendarul Proiecte Studentesti Proprii si/sau in Parteneriat 2015”, si se afla si ele la loc de frunte pe pagina, scanate. 

Dar cel mai frumos exemplu de scoala UTC-ista ar fi invitatia la Day 15 martie. 

“Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca, prin Directorul Flavius Milasan, sustine si indeamna la implicarea studentilor si a tinerilor in activitatile de voluntariat ale comunitatii”, a scris cineva in dreptul afisului. 

In definitiv, de ce ar fi nevoie de postari interesante, fotografii de la evenimentele CCS sau, poate, concursuri cu premii care sa atraga mai multi utilizatori, daca tanarul director este atat de creativ si open minded?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *