In vizor

Cartoful fierbinte din Poliția Huedin! Un polițist cu GRAVE probleme cu alcoolul, acoperit de prea multă lume

UPDATE: Ce mașină ”conducea” iubita polițistului iubitor de alcool? Cine credeți că a ajuns la fața locului? Bunul lui prieten, un alt POLIȚIST care bea, se urcă la volan și provoacă accidente

Mateș Gheorghe, ajutorul șefului de post din Poieni, pare să fii provocat un accident în timp ce era în stare avansată de ebrietate. Spunem pare, pentru că și de această dată s-au închis ochii și nimeni n-a vrut să cerceteze adevărul. Pe scurt, săptămâna trecută, în noaptea dinspre miercuri spre joi, un Mercedes cu numere de Germania a fost reperat distrus total într-un cap de pod de pe strada Horea din Huedin. S-a efectuat un apel la 112 și s-a cerut o ambulanță SMURD, însă când ajutoarele au sosit la locul indicat, în mașina distrusă nu era niciun șofer. 

La scurt timp după, Diana Ilea, o femeie de 30 de ani, iubita lui Mateș Gheorghe, angajată la primăria Poieni, s-a prezentat la secția de Poliția și a declarată că ea fusese persoana care a distrus mașina. În acte, autoturismul figurează pe numele bunicului Dianei Ilea. Am încercat să-l contactăm telefonic pe acesta, însă n-a răspuns. 

Iată punctul de vedere oficial al IPJ Cluj: 

„La data de 23 iulie a.c., în jurul orei 03.40, polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe strada Horea, din oraș. Ajunși la fața locului a fost identificat un autoturism intrat în coliziune cu un cap de pod, circulația fiind restricționată, însă conducătorul auto nu a fost identificat. S-a procedat la efectuarea de verificări la unitățile medicale din zonă, nefiind identificată nicio persoană care să se fi prezentat acuzând leziuni ca urmare a unui eveniment rutier. În jurul orei 05.30, la locul evenimentului s-a prezentat o femeie în vârstă de 30 de ani, din comuna Negreni, aceasta declarând că este conducătorul autoturismului în cauză. Acesta a fost sancționată contravențional conform OUG 195/2002r privind circulația pe drumurile publice”, explică purtătorul de cuvânt. 

 

Cine este Gheorghe Matiș? Ei bine, în urmă cu câteva luni, polițistul a fost din nou în centrul atenției, apărând în presă pentru un scandal pe care l-a provocat pe motiv că nu i se vindea alcool. Matiș a condus sub influența alcoolului până la un local din Huedin, unde, în momentul în care nu au vrut să îi servească băuturi alcoolice, acesta l-a amenințat cu moartea pe patron. Credeți ca PR-ul drăguț al IPJ Cluj, coordonat de executivul instituției a venit cu precizări publice referitoare la sancțiuni aplicate polițistului Matiș pentru comportamentul de care vă spunem? 

Cum e să fii ditamai comisarul, ofțierul, inverstigatorul, oricare polițist destept, cu cojones și coloană vertebrală, și să vină un neica nimeni, bețiv de munte să te FACĂ, frate! 

Încă nu există un punct de vedere oficial, o comunicare pe care IPJ Cluj să o fi făcut în cazul de la Papahida, din Apahida, unde a murit un bucătar în timp ce doi polițiști se sărbătoreau ilegal. 

Citește și: O poveste despre ultima masă a unui CHEF la un chef și fuga polițiștilor de propria carieră

Domnule Rus, domnule Ilea, dar mai ales domnule Graur (că parcă dumneavoastră erați pe zona Huedinului), vă mai spun ceva în avans, o sa scriu materialul în curând: tot la Huedin de trei zile se tot fac audieri și violatorul în cazul fetei din Răchițele e încă în libertate. Ce-i drept, agresorul e mare tăietor de lemne. 

Adică!

Tatăl!

Și-a violat propria FATĂ!

MINORĂ!!!

ȘI voi faceți audieri cu cei mai slab pregătiți agenți, iar agresorul e încă în libertate. 

P.S. Poate Poliția Huedin găsește filmarea de pe camera de supraveghere din zonă, aia montată pe capul unui leu, care surprinde adevăratul șofer al accidentului de joi. Poate o găsește înaintea presei. 

Oricum, structura Control Intern a IPJ CLUJ e atât de slab pregătită încât în cazul victimelor, colege de-ale lor în uniformă, acestea trebuie să-și dovedească nevinovăția, iar în polițiștiilor șmecheri nu ”reuștesc” să descopere vinovăția și se închide cazul. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *