FOTOGRAFILA

Care-i ”Dorelul” de la Urbanismul de Cumetrie din ”funăria” lui Emil Boc care autorizează astfel de mizerii, așa în dispreț față de clujeni?

Cică s-au autorizat lucrările de amplasare și instalare a containerelor stradale de biciclete:

Dar așa, în bătaie de joc, ca pentru asistații mintal cum sunt considerați clujenii de către propria lor administrație – după cum relatează pe pagina sa de Facebook, Mihai Iacob:

”Sa vezi si sa nu crezi. Poate ca lumea incepe sa creada ca sunt hater sau am ceva personal cu Primaria Cluj Napoca . Dar simplul lucru pe care incerc sa il fac este sa promovez si sa sustin ca in functii publice trebuie sa ajunga oameni competenti condusi de oameni mai competenti. In timp ce altii se chinuie luni de zile sa obtina o autorizatie de constructie, cei din primarie (banuiesc) erau ocupati sa autorizeze aceasta mizerie…. Oare cum poti sa fii atat de incompetent sa autorizezi asa ceva (in Grigorescu) pe traseul autobuzelor. Este aproape 1 metru iesit pe prima banda de circulatie. Autobuzele trebuie sa ocoleasca aceasta mizerie. Oare persoana care a autorizat asa ceva mai lucreaza in primarie? Sau cine este firma executanta? Oare care sunt comisioanele platite sa te lase sa montezi asa ceva pe prima banda de circulatie? Oare au primit aviz de la Siguranta circulatiei… sau in cat timp au primit ca am auzit ca stai cate 1 an sa ajungi pe ordinea de zi. Mare rusine!”

Excelența Ta, Măestrică, Titane din Răchițele, când vii de unde ești plecat, înainte de a căuta justificări cu privire la de ce ai mai achiziționat clădirea BCR Cluj, care era necesitatea: că parcă trebuia să boicotăm ”noua Rusie” care este Austria și tocmai ce, în urmă cu 4 zile, expirase termenul și ți se anulase o licitațe pentru realizarea metroului, poate OSĂ ne explici și această mizerie urbanistică.

Din multiplele mizerii urbanistice pe care le păstorești de imediat două decenii!