FOTOGRAFILA

Care-i ”Dorelul” de la Urbanismul de Cumetrie din ”funăria” lui Emil Boc care autorizează astfel de mizerii, așa în dispreț față de clujeni?

Scris de 1026

Cică s-au autorizat lucrările de amplasare și instalare a containerelor stradale de biciclete:

Dar așa, în bătaie de joc, ca pentru asistații mintal cum sunt considerați clujenii de către propria lor administrație – după cum relatează pe pagina sa de Facebook, Mihai Iacob:

”Sa vezi si sa nu crezi. Poate ca lumea incepe sa creada ca sunt hater sau am ceva personal cu Primaria Cluj Napoca . Dar simplul lucru pe care incerc sa il fac este sa promovez si sa sustin ca in functii publice trebuie sa ajunga oameni competenti condusi de oameni mai competenti. In timp ce altii se chinuie luni de zile sa obtina o autorizatie de constructie, cei din primarie (banuiesc) erau ocupati sa autorizeze aceasta mizerie…. Oare cum poti sa fii atat de incompetent sa autorizezi asa ceva (in Grigorescu) pe traseul autobuzelor. Este aproape 1 metru iesit pe prima banda de circulatie. Autobuzele trebuie sa ocoleasca aceasta mizerie. Oare persoana care a autorizat asa ceva mai lucreaza in primarie? Sau cine este firma executanta? Oare care sunt comisioanele platite sa te lase sa montezi asa ceva pe prima banda de circulatie? Oare au primit aviz de la Siguranta circulatiei… sau in cat timp au primit ca am auzit ca stai cate 1 an sa ajungi pe ordinea de zi. Mare rusine!”

Excelența Ta, Măestrică, Titane din Răchițele, când vii de unde ești plecat, înainte de a căuta justificări cu privire la de ce ai mai achiziționat clădirea BCR Cluj, care era necesitatea: că parcă trebuia să boicotăm ”noua Rusie” care este Austria și tocmai ce, în urmă cu 4 zile, expirase termenul și ți se anulase o licitațe pentru realizarea metroului, poate OSĂ ne explici și această mizerie urbanistică.

Din multiplele mizerii urbanistice pe care le păstorești de imediat două decenii!ULTIMA ORĂ

 • Acum 51 mins In vizor
  FELICITĂRI, FAINE LUCRĂRI! ”Dottore” Bode a fost bun și ca ministru al Transporturilor
 • Acum 2 hours PubliNews
  TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcții, a încheiat 2022 cu afaceri de 711 milioane lei, dar profitul a scăzut cu 64%
 • Acum 3 hours Justitie
  CUM SĂ-ȚI PASEZI RESPONSABILITATEA, ROMÂNEȘTE: CA Cluj dă vina pe parchet pentru că violatorul din Cășeiu a fost eliberat: ”Judecătorul, sesizat cu 54 de minute înainte să expire reținerea”
 • Acum 3 hours General
  Bărbatul care a violat o minoră în Cășeiu și nu a mai fost arestat că judecătorul a întârziat la serviciu, a fost prins de polițiști
 • Acum 3 hours Din oras
  Până să se unească Cluj-Napoca cu Floreștiul, grație Supercom, s-a unit cu Pata Rât
 • Acum 5 hours Politica
  Petre Daea: “Vaca trece prin mari greutăți. A devenit dușmanul planetei, e responsabilă că avem atâta poluare. România are 2 milioane de vaci și 9 milioane de mașini, și unele au două țevi”
 • Acum 5 hours In vizor
  Începând de anul acesta, Educaţia din România va fi analizată în raportările pe baze de date ale OCDE “Education at a Glance”
 • Acum 8 hours In vizor
  După 9 ani de Cluj, doi tineri s-au mutat în Bucovina: “Clujul a devenit un oraș care nu mai e prietenos cu oamenii care stau acolo”
 • Acum 8 hours Rautacisme
  În sfârşit a aflat şi Emil Boc că guvernul i-o desconsideră pe “Antonia” şi face “cloud-ul IT regional” la Beclean
 • Acum 9 hours Din oras
  COŞMAR ÎN TRAFIC: Lucrările la Calea Mănăștur au dat traficul peste cap: “500 metri în 20 de minute!” Cei din autobuzele CTP au ales să meargă pe jos. Măcar “vinerea verde” a fost un succes!
 • Acum 9 hours Politica
  DIGITALIZAREA ÎN VIZIUNEA PNL: Prioritatea la coadă la ghişeu
 • Acum 10 hours FOTOGRAFILA
  După ce-şi bat joc cu lunile de afacerile celor care nimeresc în “şantierele” lui Boc, mai pun în pericol şi viaţa clienţilor acestora
 • Acum 11 hours Eveniment
  CĂUTAT DE POLIŢIE: A violat o fată de 14 ani!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE