Uncategorized

Care este firma care "pupa" 4 milioane de la Consiliul Judetean. Din nou

Consiliul Judetean Cluj a adjudecat licitatia pentru  construirea celor noua poduri de pe drumul Rachitele-Ic Ponor (care nu au fost prinse in contractual initial) firmei dejene SC Samus Constructii.  Firma va executa lucrarile pentru suma de 3.914.332 de lei, plus TVA, in termen de cinci luni de la inceperea lucrarilor. Sase firme s-au batut pentru acest contract, cu oferte intre 4 si 4,7 milioane de lei, cel mai mic pret fiind cel ofertat de Samus Constructii.

Firma dejeana a fost infiintata in 1991 si face parte din  MG TEC Grup, alaturi de Metalicplas Impex, Pehart Tec, TermoTec, Metalicplas-Distribution, Terminvest, IZOTEC, Tecar-San si Expo-AutoTec. Grupul este detinut de omul de afaceri dejean Ioan Tecar, cunoscut si pentru construirea hotelului Black Tulip de patru stele in Dej si pentru faptul ca doreste sa porneasca o noua fabrica de hartie in parcul industrial de acolo.

Samus Constructii nu se afla la prima licitatie castigate cu Judetul Cluj. In decembrie 2011 a incheiat un alt contract cu Consiliul Judetean, de aproape 200 de milioane de lei, pentruProiectarea si executia lucrarilor de modernizare si reabilitare a drumurilor judetene din judetul Cluj pentru perioada 2011-2015”. Contracte a mai avut si cu primaria locala, dar si cu alte institutii din Cluj, subordinate Consiliului Judetean. Tot in 2011 Samus Constructii a castigat un contract de peste 25 de milioane de la Compania de Apa Somes pentru Reabilitarea statiei de tratare a apei Varsolt si lucrari la sursele de apa Jibou, Cehu Silvaniei si Huedin”.

De asemenea, in vara lui 2011, Samus Constructii a incheiat un contract de 16 milioane de lei cu Regia Autonoma de Administrare a Domeniului Public si Privat a judetului Cluj pentruLucrari de intretinere curenta pe timp de vara pe drumurile judetene”. In acelasi an, firma a declarat o cifra de afaceri de peste 58 de milioane de lei si un profit net de 474.772 lei.

Foto: citynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *