Rautacisme

Capusa Relu Chereches si-a gasit job, ca murea de foame: va fi consilier personal al batanaului ce conduce (inca putin) Panticeul

„Televizorul” din imagine e Lungu Aron, primarul pesedist batanau din Panticeu despre care scriam azi in Ziar de Cluj cum i-a oferit lui Relu Chereches, fost prefect de Cluj, o mana de ajutor ca sa devina functionar. Chereches e disperat dupa bani, euglene politice ca el au nevoie de bani publici ca de clorofila. Baiatul asta e din aceeasi specie cu Nasra, Croitoru si Alin Danci: Sugacius Sinecurensis, astia nu au facut nimic toata viata lor, daca nu isi cauta simbire de la stat, sunt morti. De aia, cu disperarea pe care numai lenevia si lipsa de oua ti-o dau, baietii astia se aciueaza prin orice institutie publica numai ca sa se intepe la bani. 

Relucu Chereches e disperat, v-am zis, dar stati linistiti ca si-a rezolvat si el un job. O sa fie „consilier personal” al primarului batanau din Panticeu, Lungu Aromn, intelectual de mare rasa, are nevoie de consilier personal, mancati-as, Chereches fiind o lumina a administratiei. Cica s-a votat postul in Consiliul Local, vai de capul Panticeului. 

Dar zi asa, bre, nea Relu, cand te uiti in oglinda si stii cat esti de papagal, de slab, de tern, de fara realizari, de sinecurist, nu ti-e scarba de tine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *