Afacerea zilei

Cantinna implineste 1 an. AZI, toti clientii au reducere de 50% la toate felurile de mancare

Restaurantul Cantinna din Iulius Mall a pornit la drum acum un an, propunand un concept inedit si diferit de restaurantele de tip fast food din Iulius Mall. Un concept bazat pe un meniu cu totul aparte si focusat pe gust, dar la acelasi pret cu competitia. Meniul a fost gandit de masterchef Adrian Hadean, iar clientii l-au adoptat de indata. 

In decursul unui an, Cantina a vandut peste 150.000 de portii de mancare si si-a facut o baza solida de circa 4.000 de clujeni care viziteaza lunar Cantinna, pentru a-i gusta din preparate. 

 

“A fost putin mai greu decat ma asteptam la inceput, dar, cu rabdare, am depasit reticenta si prejudecatile clientilor clujeni. Este evident ca i-a luat prin surprindere faptul ca nu avem puse gamele in vitrina, la servire, sau ca le recomandam sa bea un pahar de vin dupa fiecare masa. Incetul cu incetul, insa, toti clientii nostri si-au dat seama ca ne respectam promisiunea de a livra mancare de calitate la preturi oneste. Daca 6 lei e o supa la concurenta, 6 lei e si la Cantinna, cu diferenta ca, la Cantinna, poti gusta retete speciale, precum ciorba de fasole cu afumatura si prune uscate sau ciorba greceasca de pui, care a fost vanduta anul trecut in 60.000 de exemplare. Acum, dupa un an de munca, pentru a-i educa pe clujeni in spiritul anti-fast food, suntem mandri ca ne-am asezat pe un drum ascendent si ca avem alaturi de noi oameni care au prins ideea despre ceea ce inseamna Cantinna. In semn de respect pentru increderea lor, am decis ca marti, 7 octombrie, cand Cantinna implineste un an, sa oferim tuturor clientilor 50% reducere la toate felurile de mancare”, a declarat Mihaela Tamas, creatoarea conceptului Cantinna. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *