In vizor

Candidați la premiul Oscar pentru cei mai proști hoți din oraș. Au fost prinși în flagrant pe ACOPERIȘUL BISERICII, în timp ce pregăteau o mare spargere

Băncile nu mai sunt la modă printre tâlhari. Mai nou, bisericile au intrat în atenția infractorilor, cum este și cazul a doi tineri din Gherla care s-au crezut, cel mai probabil, în filmele americane.

Pentru că furtul din cutia milei nu mai e de ajuns, cei doi tâlhari s-au gândit să dea lovitura urcându-se pe acoperișul bisericii. De acolo intenționau să pătrundă în clădirea sfântă, doar că au fost prinși în flagrant de către polițiști. 

„La data de 10 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au reținut pentru 24 de ore doi tineri de 26 și 31 de ani, din Gherla, pentru comiterea infracțiunii de tentativă la furt calificat. Conform probatoriului administrat, la data menționată, în jurul orei 01:00, cei în cauză ar fi escaladat gardul unei biserici din Gherla, ar fi distrus un geam și ar fi escaladat peretele clădirii ajungând pe acoperiș, cu intenția de a pătrunde în interior și a sustrage bani. Un echipaj de poliție i-a surprins pe cei doi, nereușind astfel să sustragă bunuri.În cursul zilei de azi, cei doi vor fi prezentați magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

Tăntălăii cu valențe de alpiniști își vor petrece acum, cel mai probabil, mai multe zile după gratii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *