Din oras

Când calvarul de pe șantierul Ferdinand nu poate fi evitat, bonțidenii locali vin să împartă amenzi

Un autoturism parcat chiar pe partea carosabilă i-a dat de furcă unui agent al Poliției Locale. Strada Regele Ferdinand, devenită un imens șantier, continuă să le-ncerce răbdarea conducătorilor auto care tranzitează această zonă: carosabilul a fost cu chiu, cu vai peticit, iar șantierul s-a mutat pe trotuare.

Da, ați ghicit: pietonii împart calvarul demarat de administrație împreună cu conducătorii auto. Iar din această cauză până și bonțideanul trece cu vederea pietonii care-și fac drum pe lângă mașini. Cum să circuli printre pietrele, paleții de lemn, gunoaie și sârme care sunt înșirate toate pe fostul trotuar de pe strada Ferdinand?

Și culmea, tocmai ieri Ziar de Cluj semnala activitatea preferată a bonțidenilor locali: amenzile aplicate conducătorilor auto, celor care parchează aiurea, și toate astea în zone cât se poate de centrale.

CITEȘTE ȘIOcupată să dea amenzi de parcare, Poliția Locală nu vede că s-a umplut Clujul de cerșetori

Altfel, cerșetoria care a devenit un fenomen tot mai prezent pe străzile Clujului nu prea stârnește interesul oamenilor legii. 

Motiv pentru care, după ce și-a făcut curaj, la lumina farurilor de la mașinile aflate în circulație, un bonțidean se chinuia nevoie mare să-ncropească un proces verbal: vă dați seama? În șofer și-a permis să parcheze chiar pe carosabil, strangulând și mai mult traficul gâtuit de pe Ferdinand. 

Dar, la o adică, unde-ați fi vrut să parcheze, stimabililor, în șanț?

După cum puteți realiza, marea majoritate a șoferilor care tranzitează acest haos din centrul orașului îi pomenesc la fiecare al doilea cuvânt pe toți slujbașii din administrația locală, care au gândit pe negândite acest șantier, pomenindu-i pe nume pe toți funcționarii pe care-i știu, dar și pe cei ascunși după birourile burtoase din birourile spațioase. De bine. Numai de bine. 

Că tot vine 1 Decembrie, lucrările de pe strada Regele Ferdinand se apropie de final. Cel puțin astea au fost promisiunile edilului clujean, Emil Boc…

Dar fiți pe pace, nu era vorba decât de o glumă. Calvarul continuă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *