Rautacisme

Camera 123 de la Finanțele Cluj este bântuită de fantomele Nesimțirii și Lipsei de Respect față de boul de contribuabil

După decesul neașteptat al lui Mihai Costin, unii funcționari ai Finanțelor Publice și-au șters repede din comportament lecțiile de bun-simț și de demnitate pe care Costin s-a străduit să le imprime tuturor cât timp a condus instituția.

De exemplu, la camera 123 există niște doamne care au primit misiunea de a stabili care firmă se înscrie sau nu ca plătitoare de TVA, misiune pe care dumnealor au transformat-o într-una de importanță mondială.

În cretinitatea lui, legiuitorul a stabilit că e nevoie ca niște funcționari să decidă dacă o firmă neplătitoare de TVA se încadrează sau nu la a căpăta statutul de plătitor de TVA, ca și cum asta nu ar fi un beneficiu direct pentru buzunarele statului român. 

La camera 123 e jale mare dacă ajungi și nu ai haine mai scumpe sau nu ai pile. Dacă doamnele consideră că faci parte din categoria „pulimii”, te tratează cu sictir sau cu iritare, de parcă ți-ar face un serviciu de viață și de moarte dacă ar fi puțin mai amabile.

Doamnelor, treziți-vă la realitate, fiindcă nu sunteți o instituție de forță a statului român și nu aveți niciun drept să vă purtați execrabil cu contribuabilii!

P.S. Îi întrebăm și noi pe șefii de la Finanțe: e normal ca inspectorii și funcționarii de la Finanțe să îi sune pe contribuabili de pe numere anonime și să nu se prezinte la telefon? 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *