In vizor

Caii lăsați liberi în Florești vor fi ridicați și scoși la vânzare

Primarul Bogdan Pivariu a declarat că în acest moment se caută formula juridică pentru a putea fi ridicați caii lăsați liberi în comună, iar ulterior să fie vânduți la licitație. 

”În acest moment trebuie să găsim formula juridică prin care să ridicăm calul și să îl scoatem la licitație. În următoarea ședință voi supune dezbaterii în consiliul local un proiect pentru rezolvarea situației”, a explicat primarul Bogdan Pivariu. Acești cai sunt cu stăpân și trebuie să îi sancționăm pe cei care comit actul antisocial. Probabil prin luarea calului și vânzare, dacă nu se achită cheltuiala, se va rezolva situația”, a declara Pivariu. 

Locuitorii din Florești au făcut nenumărate sesizări privind caii lăsați nesupravegheați și care circulă pe drumul național în orele de vârf, încurcând circulația, distrug spațiile verzi dintre blocuri sau zgârie mașinile din parcări. Până acum Primăria nu a găsit o soluție pentru a-i determina pe stăpânii cailor să nu își mai lase animalele nesupravegheate pe domeniul public. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *