Eveniment

Cadavrul unui băiat de 17 ani, găsit la marginea unei păduri

O femeie a alertat poliția după ce a descoperit cadavrul unui tânăr în apropiere de o pădure. Polițiștii au constatat că e vorba de un băiat de 17 ani din Frata.

La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 17.45, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, despre faptul că în localitatea Soporu de Câmpie, în proximitatea unei păduri s-ar afla un tânăr decedat.

În baza sesizării, s-a format o echipă operativă de polițiști, iar alături de specialiști din cadrul Serviciului Criminalistic s-au deplasat în zona indicată pentru efectuarea cercetării la fața locului, constatând că aspectele sesizate se confirmă.

Polițiștii au identificat persoana semnalată ca fiind decedată, stabilind că este vorba despre un tânăr, de 17 ani, din comuna Frata.

Din primele activități investigative, s-a constatat că pe corpul tânărului nu sunt evidențiate urme vizibile de violență, urmând a se stabili cauză exactă a decesului în urma examinării medico-legale.

În cauză, polițiștii au demarat cercetări sub aspectul infracțiuni de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.