Rautacisme

Că se ajunge la imunizare de turmă prin vaccinare, Cîţu ne promite că vine cu turma Untold la Cluj-Napoca

Premierul Cîţu, să-şi plătească datoria susţinerii la preşedinţia PNL de către Emil Boc, care, la rândul său, are o datorie faţă de plodul de sereist Buta, nu faţă de clujeni, dar să şi pară ferm şi motivat în lupta contra pandemiei, ne anunţă: „Primul concert va fi la București și apoi la Cluj”.

Florin Cîțu arată că rata de vaccinare este crescută în orașele mari, pe primul loc fiind Bucureștiul. Tocmai de aceea, premierul a anunțat că primul concert va fi la București și apoi la Cluj.

”Există o explicație pentru ceea ce se întâmplă cu vaccinarea. Cluj, București, Timișoara, Constanța, orașele mari unde avem o aglomerație mai mare, acestea sunt în topul vaccinării, ceea ce înseamnă că aici atingem o imunizare de masă. Bucureștiul este cel mai vaccinat, mai vaccinat decât Clujul, tocmai de aceea primul concert va fi la București și apoi la Cluj”, a spus Florin Cîțu, la Radio Guerrilla.

Acum, că a dat ordin Preşedintele Klaustrare, pandemia a dispărut. De pe o zi, pe alta, nu mai e presiune pe ATI, românii nu mai mor aşa de masiv de COVID-19, iar autorităţile nu mai sunt în situaţia de a alege cine să trăiască şi cine nu, ci cine să se distreze şi cine nu.

Ura şi la gară!

Vom avea pelerinaj şi la Moaştele Sfântul Stick cu Muzică, să poată pupa de-un salariu şi directorul-papagal de comunicare al Untold.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *