Totul s-a asfaltat în județul Cluj. Centrul de Management Integrat al Deșeurilor este gata și funcțional de circa 10 ani. Marea Neagră de Levigat s-a uscat, iar Spitalul Regional de Urgență a răsărit în locația sa din Florești ca după ploaie. Bașca, până și Șușcă a refuzat toți banii pe care CJ Cluj ar fi vrut să îi ofere să doteze cu utilaje de ultimă generație Săitalul Clinic Județean de Urgență.
Văzând atâta refuz, ce s-a gândit Alin Tișe să facă cu excedentul de bani? A decis finanțarea a două proiecte de importanță majoră pentru comunitatea Raionului Hîncești din Republica Moldova, raion cu care județul Cluj este înfrățit.
”Am considerat că, înainte de orice, faptele trebuie să vorbească pentru noi, în anul Centenar. E un pas mare înainte în consolidarea relației cu adevărat speciale pe care o avem cu frații noștri de peste Prut pe care am decis să îi sprijinim direct prin finanțarea acestor proiecte din domeniul educației și sănătății”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.
Faptele vorbesc de la sine. Noroc cu procurorii din Republica Autonomă Cluj care numai bine ce au constat că nu există nici un fel de fapte reprobabile pe banul public în județul nostru: nici Ic Ponor – Răchițele, nici 10 milioane de euro depozitări ilegale la Pata Rât, nici falimenatrea Clujeana, nici Tetaroamele, nici deszăpezirile, nimic, nimic. Așa că din excedentul laptelui și mierii bugetare, de ce să nu dăm la frații de peste Prut? Să dăm.