In vizor

Adrian Gurzău, finul Elenei Udrea, țepar executat silit. S-a folosit de o casă de avocatură cunoscută și nu le-a plătit onorariul. EXCLUSIV

Adrian Gurzău, fostul deputat din PMP Cluj a fost executat silit după ce a încercat să țepuiască Casa de Avocatură Chiriță și Asociații. Adrian Gurzău a fost anchetat de DNA pentru trafic de influență. Ulterior acesta a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției și a fost condamnat la doi ani și opt luni de închisoare cu suspendare. Decizia a fost validată de Tribunalul București în martie 2017. Însă, pe lângă pedeapsa de închisoare cu suspendare, Gurzău avea și interdicția de a părăsi teritoriul României pe o perioadă de trei ani.

La începutul acestui an, Adrian Gurzău a apelat la serviciile Casei de Avocatură Chiriță și Asociații. Aceștia l-au reprezentat pe Gurzău într-o acțiune formulată la Tribunalul București, prin care solicita să i se înlăture interdicția de a părăsi țara.
Casa de avocatură l-a acționat în instanță pe Gurzău și a obținut executarea silită a acestuia. 

Decizia instanței: „Admite cererea privind încuviinţarea executării silite formulată de BEJ Şortan Ioan Călin în dos. exe. nr. 638/2018”.
Contactat pentru mai multe detalii, executorul Șortan ne-a precizat că este plecat la București, întro conferință și nu va fi disponibil până săptămâna viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *