In vizor

Buletin de conflict Ziua a III-a: Cum intră „Statu’ Paralel” în ecuaţia telenovelei de la Realitatea TV? Rareş Bogdan: „O mizerie, o manipulare ieftină. Nici măcar inteligentă!”

Scris de 902

Două lucruri a ţinut morţiş să le transmită, ieri, Cozmin Guşă, printre rânduri, mai subordonatului său amic Rareş Bogdan. UNU: că Helwig, actualul „director în civil” (citat din text), a fost coleg de facultate cu Rareş şi DOI, că „Sorin Ovidiu Vântu, m-a trădat fix când aveam mare, mare nevoie de un prieten. El a preferat atunci serviciile secrete și banii” (citat din text).

Ce-a vrut autorul să ne transmită am putea concluziona punând cap la cap cu apariţia la „Jocuri de Putere” FĂRĂ Rareş Bogdan (dar cu Cludiu Popa) a directorul EvZ, Dan Andronic, cu ajutorul căruia s-au lansat acuzaţii în direct cu privire la „oamenii lui Coldea infiltraţi printre invitaţii de la Realitatea TV”.

Coldea = „Statu’ Paralel” o ştie orice om care nu avea de-a face cu Realitatea TV până ieri. Că, dacă pe alte medii aşa s-a decis, pe Realitatea era fix invers.

Deci „Statu’ Paralelel” a infiltrat Realitatea TV! Aşa cum l-a infiltrat şi pe Vântu când îl devaliza niţel Guşă, de însăşi Realitate TV, care avea nevoie de un prieten (devalizatorul, nu devalizatul). Chiar nimeni nu are suficienţi neuroni să se întrebe şi să-şi răspundă corect la întrebarea: de unde a apărut Cozmin Guşă, rupt de foame în Cluj în 1996, şi patron milionar în 2018, într-un parcurs în care şi-a nenorocit toţi binefăcătorii şi apropiaţii (de la Tavi Iacob şi Florin Danciu, trecând prin, Năstase, sindicaliştii Petrom, Vântu, Băsescu, Voiculescu şamd)? Să se întrebe ce e cu Internaţionla Ortodoxă, cu privatizările de la Cîmpia Turzii, ce e cu Mechel şamd? #Statu_Paralel care va să zică!

În fine, cert este că Rareş Bogdan a avut o reacţie dură pe pagina sa de FB la explicaţia lui Guşă despre oamenii lui Coldea de la Realitatea: „O mizerie, o manipulare ieftină. Nici măcar inteligentă!” – motiv pentru care nici măcar nu mai ştim dacă întâlnirea dintre el şi Guşă, anunţată pe parcursul emisiunii de aseară, mai des decât dezgroparea Elodiei la Dan Diaconescu în Direct, a mai avut loc.

Aseară, în timp ce Claudiu Popa se conversa cu Dan Andronic pe temă, Rareş Bogdan a reacţionat pe pagina sa de FB la explicaţiile oferite de Cozmin Guşă cu privire la anumiţi invitaţi de la Realitatea TV, care ar fi fost oamenii generalului Coldea, afirmând şi că nu are de ce să-şi ceară scuze cuiva de la Realitatea TV şi că nu va reveni pe post până când nu va avea deplină libertate să-şi aleagă invitaţii în emisiune.

“Câteva observații

Ascult cu uimire ce se întâmplă în propria mea emisiune, pe tronsonul orar pe care l-am ocupat în ultimii 5 ani de zile la Realitatea TV. Sunt absolut șocat!

Aș vrea să-l rog pe colegul meu Claudiu Popa, care a fost obligat să-mi țină locul, să spună cine i-a impus tema „Stat Paralel – oamenii lui Coldea din Realitatea TV”. Mi se pare o aberație completă să vorbești despre îndepărtarea oamenilor unui „general defunct” din SRI dintr-o televiziune liberă. O mizerie, o manipulare ieftină. Nici măcar inteligentă!

Oana Stănciulescu și Oreste, Bogdan Comaroni, Sabin Orcan, Mihai Neamțu, Grigore Cartianu, Laurențiu Ciocăzanu, Cristian Diaconescu, Dan Bucura, Ion M. Ioniță, Stelian Negrea, Ramona Ursu, Emilian Isăilă, Răzvan Chiruță, Liviu Avram, Ioana Ene Dogioiu, Mihai Rusu, Mihaela Miroiu, Cristian Unteanu, Dumitru Borțun, Dan Cărbunaru, Bogdan Bucur, Adrian Niculescu, Teodor Baconschi, Iulian Fota, Ludovic Orban, Raluca Turcan, Florin Roman, Dan Barna, Dacian Cioloș, Marilena Rotaru, Alex Ștefănescu, Doru Mărieș, Sorin Dumitrescu, Valeriu Turcan, Ștefan Popescu, Dan Dungaciu, Iulian Chifu nu au fost și nu sunt decât proprii lor oameni. Jurnaliștii enumerați și intelectualii publici sau politicienii care și-au exprimat solidaritatea cu mine și militează pentru libertatea de expresie și libertatea absolută a presei nu sunt oamenii nimănui!! Pe acești oameni vrea Realitatea TV să-i îndepărteze de la „Jocuri de Putere?” Ce vină au acești oameni pentru faptul că au decis să fie liberi?

Aș dori să aflu de la conducerea editorială care, dintre cei enumerați mai sus, sunt considerați „trompete” ale „pensionarului” Coldea. Sunt foarte curios. Toți cei enumerați au fost impecabili, excepționali în exprimare. Să înțeleg că am moderat 6 ani o emisiune în care am avut intruși? Nu cred asta!! Am moderat o emisiune cu oameni frumoși și mai ales liberi.

Nu am niciun motiv să-mi cer scuze decât publicului Realitatea TV! Telespectatorilor și ascultătorilor le cer scuze pentru că două zile am fost nevoit să stau departe de ei. Nu știu ce se va întâmpla în viitor, am înțeles în această seară din nou că Realitatea TV se descurcă extrem de bine fără mine. Asta înseamnă că decența și eleganța mea de a sta de vorbă par a fi interpretate complet eronat.

„Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan” a reprezentat și reprezintă o redută împotriva grobianismului, nesimțirii și acaparării presei de tentaculele înfiorătoare ale ciumei roșii. Ca lucrurile să fie extrem de clare, mă întorc la Realitatea TV doar dacă independența mea editorială și în alegerea invitaților este totală, de duminică până joi, de la ora 21 la ora 1.

Scurt și clar, ca să nu existe dubii: nu am de ce să-mi cer scuze pentru ceva ce nu am făcut. Am riscat tot pentru ca Realitatea TV și „Jocuri de Putere” să ajungă în top. Au ajuns, și cu ajutorul meu și mai ales al invitaților mei și al telespectatorilor, care sunt formidabili. Fără românii sinceri, frumoși și liberi nu aș fi ce sunt acum. Le datorez totul”.ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours FOTOGRAFILA
  Oare Urbanistul de Cumetrie știe ce scrie pe autorizația construcției din fotografie? Sau a semnat ca “primarul Boc” pentru un amic imobiliar?
 • Acum 9 hours In vizor
  Emil Boc, invitație specială de participare la KHETANE din partea cetățenilor Clujului
 • Acum 10 hours In vizor
  AM TRĂIT S-O VEDEM ŞI PE ASTA: Viktor Orban, citat de CNCD după discursul de la Băile Tușnad
 • Acum 10 hours In vizor
  Inspectorul Şef al ISJ Cluj şi-a dat un comunicat prin ISJ Cluj care să-i justifice plimbărica pe bani publici în Tenerife: “E responsabilă cu evaluarea activităților derivate din această Mobilitate Erasmus+”
 • Acum 10 hours Jos palaria
  Înepe Khetane #Comunități_Împreună! Clujenii sunt aşteptaţi, cu mare drag, la festival!
 • Acum 11 hours Din oras
  L-AŢI VĂZUT, SUNAŢI LA 112: Bărbat căutat pentru înşelăciuni prin metoda “Accidentul”
 • Acum 11 hours De cartier
  Amicul Emil “OSĂ” Boc, i-a “aranjat” şi pe colegii de la UDMR cu locaţia tradiţională a Zilelor Maghiare care “OSĂ” se desfăşoare în alte locaţii
 • Acum 12 hours In vizor
  ÎNVĂŢĂMÂNTUL “GRATUIT DIN ROMÂNIA: Peste 7.400 de profesori au raportat la ANAF veniturile obţinute din meditaţii, dintre care peste 1.400 doar la Cluj
 • Acum 12 hours Rautacisme
  După ce le-a cânta UNTOLD sub geam, acum le cântă RADP, deşi legea este foarte clară în ceea ce priveşte “orele de linişte”. Dar nu şi pentru Emil “OSĂ” Boc
 • Acum 12 hours Afacerea zilei
  AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ: Cât a câștigat Romgaz de pe urma scumpirii gazelor
 • Acum 13 hours Vocea ta
  Dragoș Damian, CEO Terapia Cluj: Domnule Ciucă, Domnule Ciolacu, Domnule Câciu, nu mai dați ajutor de stat „la grămadă”
 • Acum 13 hours Din oras
  EMIL BOC CEL DUR ŞI DREPT (când nu e cazul). Deşi INS a anunţat de o săptămână că nu vor mai fi amendaţi românii care nu s-au recenzat, “din cauze obiective sau subiective”, acesta s-a hărnicit să-i amendeze pe clujeni
 • Acum 14 hours Politica
  N-AVEAŢI DE LUCRU? VĂ DĂ GUVERNAREA BIROCRAŢIE LA TOT CARTIERUL: Noi obligaţii pentru munca part-time: Angajaţii depun declaraţii în fiecare lună
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE