Politica

Buda, unic candidat la șefia PNL. Principalul contracandidat al lui Daniel Buda la șefia PNL, Horia Șulea s-a dat la o parte

Primarul de Florești, Horia Șulea s-a sucit. Dacă la începutul anului anunța că va candida pentru funcția de președinte a organizației județene a PNL, ieri, în exclusivitate, în cadrul emisiunii Pentru Cluj, moderată la NCN de Răzvan Dumitrescu, a anunțat că nu va candida împotriva principalului favorit la șefia PNL, europarlamentarul Daniel Buda.

 

 “Nu voi candida împotriva domnului Buda și am să vă spun și de ce. Sunt un luptător… în urmă cu două ore și jumătate mi-am depus candidatura pentru funcția de vicepreședinte, cu probleme de strategie și de relație politică”, a declarant Horia Șulea in cadrul emisiunii “Pentru Cluj”, difuzata la NCN.

 

Primarul din Florești susținea la începutul acestui an că motivul implicării sale în alegerile interne este ”lipsa de bărbăție” a celor care conduc partidul la nivel național și județean. Acum, Șulea s-a recunoscut învins încă înainte de a avea loc alegerile, dar spune că va rămâne în echipa PNL, pentru a pune umărul la redresarea partidului.

 

 “Mi-am analizat foarte bine situația … dar nu sunt kamikaze”, a mai spus primarul din Florești.

 

Ziar de Cluj a anticipat încă de la începutul acestei luni că europarlamentarul Daniel Buda va fi noul preşedinte “ales democratic” al organizaţiei judeţene a PNL Cluj. Conform surselor Ziar de Cluj, principalul contracandidat al lui Buda, primarul comunei Floreşti, Horia Şulea, a fost sfătuit să îşi retragă candidatura. Alegerile statutare ale organizaţiilor judeţene şi municipale ale PNL vor avea loc în 23 aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *