Din oras

Broadway cu artistii Operei Nationale Romane si spectacolul Sinatra cu Horia Brenciu, la Balul Operei 2016

Cea de-a XXI-a editie a Balului Operei are loc in 5 martie la Opera Nationala Romana din Cluj-Napoca. Editia din acest an aduce in fata publicului un spectacol cu cele mai cunoscute momente de musical in premiera, Broadway, oferit de Opera Nationala Romana, sub bagheta lui Gabriel Bebeselea, in regia artistica a Mihaelei Bogdan si fragmente coregrafice din West Side Story in regia lui Razvan Mazilu.

Spectacolul continua cu traditionala Gala a Laureatilor si decernarea Trofeelor Lya Hubic, a Premiului Mecena, Emblema de Cluj si a Titlului de Senior al  Cetatii si Spiritus Mentor.

Dupa o pauza de sampanie, acompaniata muzical de AXenia, cea de-a doua parte a Balului continua cu un concert extraordinar, intr-un alt registru, dar in acelasi spirit de Broadway, cu spectacolul Sinatra, sustinut de Horia  Brenciu & HB Orchestra Big Band.


 
Marele  Bufet  al  Balului  Operei, care va reuni cele mai titrate restaurante si baruri clujene  si  recitalul sustinut de exceptionalul cantaret de culoare Irvin Doomes pe scena special amenajata din foaier, vor face  si  din aceasta editie, o seara de neuitat.

„Intr-o cetate milenara de mare traditie europeana, cu un centru universitar secular de prestigiu international, propunem un eveniment dedicat valorii si perpetuarii unui perimetru select, care sa prilejuiasca an de an, intalnirea personalitatilor marcante, a elitelor vietii economice, culturale si politice, ale caror efort conjugat sa duca la dezvoltarea, bunastarea si excelenta in educatie, cultura, arta si civilizatie a intregii comunitati. Balul Operei, un spectacol de inalta tinuta, desfasurat intr-un cadru dedicat exprimarii si interrelationarii, propice recompensarii talentului, a frumusetii si a generozitatii, este un eveniment cu invitati de renume, aducandu-si contributia la procesul de integrare si aliniere la marile evenimente de gen din Europa”, arata organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *