Eveniment

BREAKING NEWS Prefectul de Cluj a fost confirmat cu COVID-19

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, a fot confirmat pozitiv cu COVID-19, potrivit surselor clujust.ro. Atât Abrudean, cât și soția lui, avocata Adina Gavril, sunt asimptomatici.

Acesta s-a testat după ce a fost la Urgențe cu copilul lui.

”În cursul serii de 4 iulie a fost cu băiețelul nostru în vârstă de 9 luni la UPU Pediatrie pentru că avea febră despre care, inițial, am crezut că are legătură cu ieșitul dințișorilor. După consultul de specialitate medicii au constatat că are faringo-amigdalită. Având în vedere simptomatologia a fost făcută recoltarea pentru testare la COVID-19. Rezultatul a venit în dup amiaza zilei de 5 iulie, pozitiv, motv pentru care ne-am testat atît eu, cât și soția, ambele rezultate fiind pozitive, deși suntem asimptomatici. Ne vom interna cu toții la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase. Ancheta epidemiologică este în curs de realizare de către DSP.

Consider că este foartr importantă transparența în comunicare, așa cum am procedat și până acum. Vreau să îi îndemn încă o dată pe clujeni să fie responsabili, să se prezinte la medic atunci când prezintă simptome, iar celor care încă pun la îndoială existența acestui virus, să se gândească de două ori înainte de a face astfel de afirmații.

Am toată încrederea în sistemul nostru medical, care a avut rezultate excelente până acum și sunt convins că vom trece cu bine peste această perioadă”  – a transmis prefectul Mircea Abrudean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *