Jos palaria

BRAVO: ”U” Cluj este în FINALA Cupei României

”U” Cluj a obținut o victorie în semifinala Cupei României contra echipei UTA Arad. Scorul final a fost 1-0. Universitatea Cluj se va duela pentru Cupa României cu echipa Sepsi OSK. Atmosfera pe Cluj Arena a fost incendiară. Oricum, aștetăm cu interes să se lipească de această victorie, să mai sugă niște imagine Însuși El Primarul și Excelența Sa, Emil Boc, Maestrul Emerit al sportului cu cuvinte aruncate pe gură.

Meciul a început cu o ocazie pentru UTA Arad. Otele primește un balon la marginea careului mic, însă atacantul de la UTA trimite pe lângă poarta lui Gorcea. UTA Arad a început cu stângul meciul. În minutul 16 Virgiliu Postolachi înscrie cu o finalizare excelentă, însă reușita este anulată pentru un fault în faza premergătoare.

”U” Cluj reușește să primească un penalty în minutul 38. upă mai bine de 3 minute în care a analizat faza, Horia Mladinovici a hotărât să acorde lovitură de la 11 metri pentru gazde, la intervenția lui Ubblink asupra lui Remacle.

După mai multe momente tensionate, Universitatea reușește să deschidă scorul prin golul de la 11 metri a lui Dan Nistor.

Scorul la pauză a fost 0-0.

UTA Arad a avut ocazia să egaleze în minutul 48. Ubbink a lovit de la marginea careului, dar balonul a trecut puțin pe lângă poarta ardelenilor. ”U” Cluj a avut ocazia să se distanțeze în minutul 81 când Dan Nistor a șutat cu dreptul din afara careului, dar mingea a trecut pe lângă poartă.

Chiar dacă jucătorii de la UTA Arad au avut ocazii nu au reușit să înscrie, iar meciul s-a terminat 1-0 pentru ”U” Cluj.

Finala Cupei României se va juca la finalul lunii mai, iar meciul se va disputa între ”U” Cluj și Sepsi OSK.