General

Bone Ferenc si-a marturisit crima. Barbatul sustine ca intrat in depresie in ultimii doi ani, de cand s-a aflat ca e violent

Scris de 2331

Bone Ferenc cel care i-a curmat viata iubitei sale, tanara Beata Molnar, si-a marturisit in urma cu cateva ore fapta. Fiind capturat la Oradea si adus in aceasta dimineata, in jurul orei 5, la Parchetul de pe langa Tribunalul Cluj, Bone le-a spus anchetatorilor ca totul a pornit de la o cearta pe care a avut-o cu Beata din cauza ca ea dorea sa se vada cu prietenii, in loc sa petreaca timpul liber exclusiv cu el.

Barbatul le-a povestit ofiterilor judiciari ca stie ca are probleme psihice, care s-au agravat in ultimii doi ani, de la momentul in care a aparut filmarea cu el agresand-o pe fosta iubita in centrul Clujului. Bone sustine ca dupa ce incidentul a fost mediatizat toti apropiatii l-au exclus din grupurile sociale, evitand orice contact cu el. Acest lucru si perioada cu restrictiile din pandemie i-ar fi declansat o depresie severa.

Pe tanara de 30 de ani a cunoscut-o in urma cu cateva luni, iar faptul ca ea era activa din punct de vedere social, ca avea prieteni si iesea des la evenimente i-ar fi starnit o invidie lui Bone, care nu avea parte de asa ceva.

Cei doi se aflau intr-o plimbare in Rachitele, totul decurgand perfect pana cand el i-a propus tinerei sa ramana doar cu el pentru totdeauna, iar ea i-ar fi spus ca nu tolereaza astfel de afirmatii si sa o duca inapoi in oras pentru ca urma sa se vada cu prietenele ei. Bone sustine ca a strans-o de gat pana cand a crezut ca femeia a lesinat. Pusa pe scaunul din dreapta a masinii, Bone s-a pornit spre Cluj-Napoca, iar pe drum a constat ca trupul iubitei s-a invinetit si era rece. Atunci si-a dat seama ca a omorat-o si a inceput sa faca un plan prin care sa fuga de autoritati: i-a inchis telefonul victimei pentru ca aceasta sa nu fie localizata, si-a lasat telefonul personal in apartamentul din Cluj-Napoca pentru ca el sa nu fie localizat si apoi a pornit spre Oradea, abandonand cadavrul in spatele benzinariei de la Cornitel, unde a fost descoperit de politisti.

Ulterior si-a continuat drumul, facand o oprire in Alesd, iar in cele din urma s-a ascuns intr-un vagon dezafectat, masina lui fiind reperata de un cetatean care a sunat la 112, iar in urma unei actiuni de cautare in zona autoturismului l-au gasit.

Bone a cerut ajutor specializat, marturisindu-i procurorului ca o iubea pe Beata si ca nu isi explica actiunile sale.ULTIMA ORĂ

 • Acum 22 mins Justitie
  Cică abia se descurcă cu banii, dar a preluat afacerea de milioane de la fostul consilier judeţean Traian Florinel Cuc, judecat pentru evaziune
 • Acum 50 mins Sanatate
  Clujul, din nou, în topul COVID
 • Acum 1 hour Sanatate
  Numărul cazurilor COVID crește alarmant. Anunțul ministrului Sănătății: “Numărul de decese, din fericire, rămâne mic” (…) “Estimăm o creștere a infectărilor”
 • Acum 2 hours Politica
  Noroc cu Daniel Buda că mâncăm porcul “ieftin şi bun”: “Fără subvenții, un kg de carne de porc ar costa 60 de euro”. Şi cât ar fi costat dacă clasa politică nu ar fi distrus întreaga Agricultură, din România?
 • Acum 2 hours Cooltura
  Cea mai recentă premieră a Naționalului clujean: teatru pe tonalități de alarmă antiaeriană cântată la saxofon
 • Acum 4 hours Editorial
  În maximum 30 de zile Rareş Bogdan nu va accepta ceva. Orice, numai să fie într-o zi de marţi. Ca să „scârţi-scarţi”!
 • Acum 5 hours Din oras
  IPOCRIZIILE LUI EMIL BOC: Una fumăm în spaţiul public, alta în scris, oficial. Nu a reuşit să ia Băile Someşeni? Băile Someşeni pot să piară!
 • Acum 7 hours Sport
  U Cluj a fost ciuca bătăilor în stagiul de pregătire din Austria
 • Acum 18 hours General
  Gazeta de Cluj a câștigat procesul intentat de un contabil cercetat pentru evaziune
 • Acum 1 day In vizor
  UN ADEVĂRAT SUCCES AL LUCRĂRILOR DE REȚELE DE ALIMENTARE CU APĂ din Cluj: În 12 localități, oamenii primesc apă cu ”porția”
 • Acum 1 day Rautacisme
  După cum era de așteptat, Parcul de Est ”VA FI”, ”VA AVEA” (cândva, cumva), dar, deocamdată, ARE NEVOIE DE 96 de milioane de euro pentru a fi creat. Încă o poveste peste care bate vântul viitorului
 • Acum 1 day Sport
  ÎN RITMUL ACESTA, NE AȘTEAPTĂ PLAY-OFF-OFF-UL: Universitatea Cluj, la a treia înfrângere în stagiul din Austria. Clujenii n-au marcat niciun gol
 • Acum 2 days In vizor
  Clădirea Filialei BCR Cluj-Napoca este scoasă la vânzare din 2019. Acum Emil Boc zice că o cumpără din motiv de metrou
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE