Anchete

Bombă în lumea bună a Dejului! Întreaga familie Vlașin, condamnată la închisoare, interlopul Tudor Vlașin chiar cu executare!

Condamnare răsunătoare la Dej, acolo unde o cunoscută familie din oraș a fost condamnată la închisoare, cu suspendare, după ce împreună au sechestrat o persoană.

Este vorba despre membrii familiei Vlașin, care au fost condamnați penal în cursul acestei zile pentru lipsirea de libertate a propriei nurori

Magistrații Judecătoriei Dej au finalizat în cursul acestei săptămâni dosarul în care cunoscutul interlop Tudor Vlașin, implicat și în celebrul dosar al proxeneților, a fost trimis în judecată, alături de părinți, pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

În concret, familia Vlașin fusese acuzată că și-a sechestrat zile întregi propria noră, pe numita Vlașin Diana, soția la acel moment a numitului Vlasin Tudor, și ea implicată în dosarul de proxenetism care a zguduit Dejul.

Interesant este faptul că, potrivit surselor Ziar de Cluj, membrii familiei Vlașin și-au sechestrat nora, martora în dosarul de proxenetism, fix în perioada în care aceasta urma să depună mărturie la dosar.

Judecătorii i-au găsit pe toți vinovați și i-au condamnat la pedepse cu închisoarea, însă doar pe Tudor Vlașin cu executare, rudele fiind condamnate la pedepse cu suspendare. Soluția nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

 

Condamnă pe inculpatii :

1.Vlașin Tudor Vasile fiul la pedeapsa de : – 1 an 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, prev. de art. 205 alin. 1 C.pen., cu aplicarea art. 77 alin. 1 lit. a) C.pen. totul cu aplicarea art. 41 alin. 1 și art. 43 alin. 5 C.pen. în regim de detenţie. În temeiul art.65 c. penal interzice inculpatului drepturile prev.de art.66 lit a,b cod penal ca pedeapsa accesorie pe durata executării pedepsei închisorii pronunţate si ca pedeapsa complementara pe o perioada de 1 an dupa executarea pedepsei inchisorii in baza art 68 al 1 lit c c penal

Vlașin Cristina , la pedeapsa de : – 1 an inchisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, prev. de art. 205 alin. 1 C.pen., cu aplicarea art. 77 alin. 1 lit. a C.pen. În temeiul art.91 al.1 Cod penal dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe durata termenului de supreveghere de 2 ani conform art.92 al.1 cod penal.

Vlasin Vasile, . , la pedeapsa de : – 1 an inchisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, prev. de art. 205 alin. 1 C.pen., cu aplicarea art. 77 alin. 1 lit. a C.pen. În temeiul art.91 al.1 Cod penal dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe durata termenului de supreveghere de 2 ani conform art.92 al.1 cod penal.

Părăsit de soția sechestrată, a rămas și fără sponsor

Potrivit unor surse din mediul judiciar dejean, relația între cei doi soți Vlașin se terminase cu mult înainte de soluționarea dosarului care a primit soluție în cursul zilei de joi, cei doi divorțând imediat după comiterea sechestrului

În tot acest timp, dejeanul Vlasin Tudor, recidivist și cunoscut al organelor de poliție, face furori pe rețelele de socializare, fiind urmărit pentru stilul de viață luxos pe care îl afișează, cu toate că nu realizează niciun venit legal.

Din câte se pare, hainele de lux, mașinile și ceasurile scumpe pe care le etalează în diversele clipuri și imagini postate online ar fi fost cumpărate de către fosta soție, pe care ulterior a sechestrat-o și pentru care a fost condamant la închisoare cu executare.

Condamnat și pentru conducerea sub influența alcoolului

Anul 2022 nu a fost unul norocos pentru Vlașin Tudor, care, în afară de cea de săptămâna ceasta, a mai suferit o condamnare penală. La finele lunii iulie a acestui an, tot magistrații Judecătoriei Dej îl găseau vinovat și îl condamnau la un an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, soluție atacată la Curtea de Apel.