In vizor

BOMBĂ! Finul Elenei Udrea, fostul deputat Adrian Gurzău, a fost în luna august în Costa Rica!

UPDATE: În direct la Antena 3, Adrian Gurzău a recunoscut că a fost în Costa Rica și s-a întâlnit cu Elena Udrea, în luna august a acestui an.

Cât Elena Udrea era la putere, Adrian Gurzău, pe atunci deputat PMP, se spărgea in figuri în mașini de lux și botezuri somptuoase. 

Elena Udrea îi nănășea copiii, iar Gurzău devenea paravan pentru afacerile ei.

Din păcate, DNA a stricat magia, ”curentând-o” atât pe Elena Udrea, cât și pe finuțul ei.

Acum fix doi ani, parlamentarul a fost reținut pentru fapte de corupție, fiind acuzat că și-a folosit influența pe lângă Autoritatea de Supraveghere Financiară, pentru a amâna falimentul firmei de asigurări Carpatica, ba chiar ar fi primit și 270.000 de euro în acest sens.

În cele din urmă, Gurzău a semnat un acord de recunoaștere a vinovăției în iunie 2017, primind o pedeapsă de 2 ani și 8 luni cu suspendare.

Din 2017 și până recent, Adrian Gurzău a intrat într-un anonimat total, aceasta datorându-se și faptului că s-a umplut de datorii, fiind căutat constant de portărei.

Gurzău a ajuns atât de sărac, sau atât de nesimtit, încât recent a fost chiar executat silit de către avocatul său Radu Chiriță, căruia Gurzău a ”uitat” să-i plătească onorariul, după ce Chiriță l-a reprezentat cu succes în cauzele sale.

Însă informația BOMBĂ abia acum vine, ÎN EXCLUSIVITATE de la Ziar de Cluj:

Adrian Gurzău, împreună cu familia sa, ar fi vrut să părăsească România prin București, cu destinația Costa Rica, informație care ne-a fost confirmată atât de apropiați, cât și de o sursă din cadrul Poliției de Frontieră București.

Practic, finul s-ar fi mutat în țara unde nașa sa, Elena Udrea, este acum încarcerată temporar.

Este însă foarte interesant să ne gândim și la motivul care l-ar fi determinat pe Gurzău să facă acest pas.

Să fie vorba de noi dosare în pregătire? Să-l fi făcut pe Gurzău aceste dosare mai prevăzător cu viitorul său?

Sau în Costa Rica se află banii pentru care a ”muncit” și el, și s-o fi dus să se adape din firfireii puși la păstrare în Costa Rica!?

Având în vedere datoriile din România, este destul de clar că Elena Udrea i-ar fi oferit posibilitatea financiară să se mute, fiind de notorietate faptul că traiul în Costa Rica este extrem de scump.

PS: Vestea bună pentru cei care îl caută pentru datorii este că a rămas până la urmă în țară, poate fi găsit în Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *