Vocea ta

Bogdan Pivariu și-a tras ”filarmonică” pe strada Porii. După modelul lui nen’su Boc și Pivariu ”umblă” mai mult pe Facebook la selfi-uri, nu pe ulițele comunei

Ne scriu cititorii și despre nepăsarea, chiar nesimțirea și indolența, din Primăria Florești, condusă de-o pastișă de-a lui Emil Boc, care răspunde la numele de Bogdan Pivariu – și care are impresia că numai datul din gură, comunicatele și pozele triumfaliste de pe Facebook, preluate de presa de chitanțier cu care are contracte ”de PR, consultanță și imagine”, țin loc de administrație publică.

”Buna ziua, locuiesc pe strada Porii 110b Floresti, langa bloc se afla acest teren lasat in paragina care este plin de broaste, serpi si tantari, am sesizat Primaria Comunei Floresti dar nu au luat masuri de identificare si sanctionare a proprietarului acestui teren.”

VIZIONAȚI, CU SUNET, SĂ VĂ BUCURAȚI DE BROSCAROTI și Corul Filarmonic din Broscăria Florești:

Bogdănele, scoate nasul din smartphone, să nu constați că e mai inteligent ca tine! Ieși și pe ulițele din comună unde ești sesizat că e mizerie, că nu pot să-ți trăiască concomunalii în confortul promis!

Vezi că cineva ți-a tras Filarmonică cu Broaște pe strada Porii, cetățenii au reclamat la ”pivărie”, dar e cam groasă nesimțirea pe acolo dacă nici până azi nu s-a dat un răspuns la mizeria asta:

Concertul broaștelor în Florești: oamenii nu pot ține geamul deschis de la zgomot, fie ziuă, fie noapte, este un teren plin cu buruieni, broaște, șerpi, rahat de câine.