Editorial

Boc si Uioreanu, suparati pe Ziar de Cluj

Scris de 833

La nici trei saptamani de la initierea acestui mic exercitiu jurnalistic care e Ziar de Cluj, ne gasim in postura neasteptata de a-i fi suparat atat pe primarul Clujului, Emil Boc, cat si pe seful judetului, Horia Uioreanu.

Dumnealor sunt constant informati despre articolele din Ziar de Cluj care, de cele mai multe ori, ii critica.

Ii criticam, asa cum ar trebui sa o faca orice ziar local din oras. Si bine ca inca sunt cateva publicatii locale care nu si-au pierdut coloana vertebrala.

Acesti doi stalpi ai Clujului se comporta cu mult prea multa suficienta in relatia cu presa. Este si motivul pentru care imaginea lor are de suferit.

Oricat ar fi de morocanos Horea Uioreanu pe noi, nu imi aduc aminte sa il fi jignit vreodata sau sa il fi calomniat, asa cum face un saptamanal local care il improasca mereu cu dejectii.

Oricate greseli am descoperi in activitatea domnului Boc, nu ne vom cobori niciodata la nivelul presei de Bucuresti, care a aruncat cu noroi in el, facand referiri atat la viata personala, cat si la calitatile sale fizice.

Poate ca presa locala clujeana n-a fost, in ultimii ani, cea mai activa, cea mai combativa. Dar atata vreme cat la conferintele de presa inca mai vedem la distanta mare de palcul de ziaristi-dactilografi ce-i impresoara pe liderii judetului o Codruta Simina sau un Horia Soica, care nu accepta sa se transforme in hard-discuri purtatoare de declaratii, inca mai sper ca meseria noastra are o sansa.

Cu Ziar de Cluj nu vreau sa demonstrez nimanui ceva, vreau sa imi demonstrez doar mie ca pot sa fac presa fara sa ma stresez ca ziarul meu o sa piarda contractele de reclama de la Coral sau Tetarom.ULTIMA ORĂ

 • Acum 8 hours Politica
  Kelemen Hunor: ”Ne-am vândut țara!” Motivul pentru care Ungaria are prețuri mai mici la combustibil: ”Noi nu mai controlăm ceea ce înseamnă industrie petrolieră”
 • Acum 9 hours In vizor
  VIDEO – Locuitorii din Petreștii de Jos reclamă că apa le spală drumurile și le inundă curțile din cauza lucrărilor neexecutate din 2009 de la Autostrada Transilvania
 • Acum 9 hours Politica
  SE SCHIMBĂ REPERE POLITICE ÎN TOATĂ ȚARA: Camelia Sălcudean a demisionat din funcția de președintă a USR PLUS Cluj, cică ”dezamăgită” de partid
 • Acum 10 hours Din oras
  Un clujean cere prin bugetarea participativă „transport gratuit pe mijloacele de transport în comun pentru toate persoanele care plătesc impozit local”
 • Acum 11 hours Justitie
  Un bărbat din Câmpia Turzii a fost ridicat de mascați. Acesta este un client al pușcăriilor și are la activ și o evadare din arest
 • Acum 11 hours Jos palaria
  Cluj-Napoca este “primul oraș care” are un festival comunitar organizat de propriul ghetou
 • Acum 11 hours Justitie
  Fostul judecător CCR, Daniel Morar, nu are o părere prea bună despre pregătirea profesională a actualilor judecători ai Curţii: “Problema este pregătirea profesională. Nu te duci acolo să înveți dreptul”
 • Acum 12 hours Vocea ta
  Primarul Emil Boc anunță 90 de noi locuri disponibile în creșe, părinții clujeni îi răspund: „Foarte bine, dar nu e suficient!”
 • Acum 13 hours In vizor
  Investigaţie desfăşurată cu sprijinul poliţiştilor din Cluj: Percheziții de amploare în România și Austria
 • Acum 13 hours Eveniment
  ŞI NICI N-AU ÎNCEPUT ELECTRIC CASTLE ŞI UNTOLD: Clujean drogat la volan “pentru de dimineaţă”
 • Acum 13 hours General
  Că tot are 1200 de angajaţi, plătiţi regeşte, municipalitatea mai angajează doi consilieri cu un salariu de 7.000 de lei brut, fiecare. O bucătăreasă câştigă aproape 6000 de lei
 • Acum 14 hours In vizor
  ÎN TIMP CE STATUL ROMÂN ÎŞI DISTRUGE PROPRIUL ÎNVĂŢĂMÂNT, Guvernul Ungariei anunță că a creat în Transilvania o structură completă de învăţământ în limba maghiară, de la creșă la universitate
 • Acum 14 hours Editorial
  Manichiuristele, aceste “hidden billionaires” ale ANAF
Citește și...
UMILĂ OPINIE Editorial

Burlescul fotbalului românesc

Adică despre grotescul situaţiei de a face sport cu cocalari, bişniţari şi săgeţi cu muci […]

Recomandările redacției
TOP CITITE