Rautacisme

Boc se laudă că nu a pus sigla Primăriei pe echipamentul Universității Cluj, dar oare ar zice nu la un tricou cu poza lui?

Asistăm cu siguranță la o premieră: Boc refuză ocazia de a ieși în evidență. Primarul recunoaște cu mândrie că în ciuda faptului că Primăria Cluj-Napoca este sponsorul principal al echipei de fotbal Universitatea Cluj, sigla instituției nu apare pe echipamente. Desigur că, faptul că se laudă cu asta, cam distruge așa zisa susținere din umbră.

„Deși suntem sponsorul principal, Primăria nu are niciun fel de siglă pe tricouri. I-am lăsat să își aducă ei alți sponsori. Nu facem ostentativ, ajutăm din spate. Nu ținem noi să fim acolo cu sigla. Dar îi încurajăm pe toți să susțină Universitatea Cluj pentru că e un proiect transparent, curat, crescut de la zero. E un brand al acestui oraș. Universitatea nu are voi să mai aibă vreo pată. Am făcut eforturi uriașe să o punem pe picioare să nu dispară”, a declarat Boc la un post de radio local.

Probabil că Boc cel avid de atenție mediatică nu este interesat să apară pe echipamente sigla Primăriei, dar noi credem că nu ar zice nu, dacă fotbaliștii ar avea pe tricouri chiar poza primarului. Ce altă promovare mai bună pentru primarul despre care se zice că se vede președinte, decât un tricou cu poza lui care să circule prin toată țara? 

Avem chiar o sugestie de echipament, să vadă și primarul cum arată fața lui pe un tricou de fotbal:

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *