Rautacisme

Boc propune Guvernului un parteneriat pentru reluarea programului ANL. Sunt și alți directori din Primărie care vor și ei locuințe ieftine?

Primarul Emil Boc susține că este foarte preocupat de soarta tinerilor din municipiu și ăși dorește ca aceștia să rămână în țară, drept pentru care sugerează Guvernului reluarea programului ANL prin care sunt oferite locuințe accesibile.

„Propunem Guvernului să lansăm un parteneriat astfel încât să fie reluat programul ANL. Este o urgenţă naţională reluarea programului ANL pentru tineri. A intrat în adormire. Acest program, atât de important în marile aglomerări urbane, nu mai poate fi amânat. Dacă se amână ne pierdem cea mai importantă resursă pe care o are această ţară, cea umană. Nimic nu e mai important decât a şti în aceste momente cum să îţi ţii acasă oamenii”, a fost declaratia primarului.

Doar că, așa cum Ziar de Cluj vă prezenta, la Cluj-Napoca situația stă puțin diferit iar în aceste locuințe ANL stau pe chirii de nimic ditamai directorii din Primărie care ar salarii de mii de lei.

Citește și:

AMĂRÂȚII LUI BOC ce plătesc câteva sute de lei chirie în locuințe ANL: Angela Ciucanu, șefa de la Resurse umane

Boc propune lansarea unui parteneriat prin care acest program să fie relaut. Proabil că mai sunt câțiva directorași sau copiii acestora, care ar vrea și ei să aibă acces la locuințe ieftine. Doar nu credeți că va exista un proces transparent de atribuire a acestora, în cazul în care proiectul va fi reluat de Guvern.