In vizor

Boc, primarul „sărac” ce nu și-a permis decât o casă în Câmpenești: „Cu ce am agonisit 20 de ani nu am reușit să îmi cumpăr nimic în Cluj-Napoca sau în comunele din împrejurimi”

Primarul Emil Boc, care locuiește în același apartament din Zorilor încă de la primul mandat, tocmai și-a achiziționat o casă de vacanță în Câmpenești. Timp de 16 ani, chiar dacă a fost primar al municipiului Cluj-Napoca și premier al României, acesta a pozat mereu în politicianul cinstit care nu s-a îmbogățit din funcțiile publice pe care le-a deținut.

Boc a susținut azi că din agoniseala de 20 de ani abia și-a permis o casă în Câmpenești, deși și-ar fi dorit să își cumpere în comunele aflate în imediata apropiere a Clujului. 

„Cât am acumulat 20 de ani am investit în asta. Cu ce am agonisit 20 de ani nu am reușit să îmi cumpăr nimic în Cluj-Napoca sau în comunele din împrejurimi. N-am putut să îmi cumpăr nici în Ciurila, nici în Florești, am căutat în tot ce a fost inelul unu. Cu banii pe care îi am nu am putut să îmi cumpăr ceva și atunci m-am dus la inelul doi. Acolo nu am drum, nu am facilități precum asfalt, canalizarea deocamdată este un vis. Dar am răbdare. Îl înțeleg pe primarul din Apahida că și eu sunt primar și am zone unde trebuie să aștept după Compania de Apă.”, a declarat primarul Emil Boc.

Primarul recunoaște că îi e greu să ajungă la casa pe care și-a achiziționat-o din cauza drumului impracticabil, mai ales că momentat nu își mai permite să își achiziționeze și o mașină de teren.

„Drumul meu e mai rău decât orice drum. Eu cu mașinuța mea la iarnă o să trebuiască să o împing și după să mă duc pe jos ultimii kilometri. Dar nu mă plâng că asta e viața. Văd ce infrastructură e, înțeleg, o să se modernizeze cândva. Până atunci cizme de cuaciuc. A fost opțiunea mea. Nimeni nu te obligă să îți iei casă într-o parte sau alta. Merg rar, o dată la două săptămâni, sau o dată pe săptămână. Când am văzut ce drum e…viață grea. Dacă îți dați un împrumut o să îmi iau și o mașină de teren”, a mai menționat Boc.

Primarul a precizat că și-a dorit un loc unde să poată ieși din Cluj măcar o oră pe săptămână, mai ales că nu a mai fost plecat în concediu de mai bine de un an. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *