Din oras

Boc plantează copaci pe strada Ferdinand printre betoane și praf

Boc a mai făcut o vizită pe șantier, de această dată a fost vorba de strada Regele Ferdinand, stradă aflată în plin proces de modernizare. Vizita nu a fost una doar de verificare, edilul lăudându-se cu arborii plantați pe această stradă, chiar dacă lucrările sunt departe de a fi finalizate. Astfel, în acest moment avem copaci plantați în plin șantier, printre betoane, praf, cabluri.

Este de neînțeles graba lui Boc pentru a aduce acești copaci înainte de finalizarea trotuarului. Imaginea este una dezolantă. Arborii nu se integrează deloc pe o stradă unde lucrările sunt încă în desfășurare.

Probabil este vorba din nou de dorința lui Boc de a convinge cetățenii că orașul Cluj-Napoca este un oraș verde, prietenos cu mediul. Doar că, Clujul este un oraș al betoanelor, inclusiv în zona centrală. Au mai fost plantați arbori ici și colo, dar sunt insuficienți comparativ cu nevoia de spațiu verde a acestui oraș.

”În această după-amiază a început plantarea celor 52 de arbori prevăzuți pentru str. Regele Ferdinand, cu mențiunea că până acum nu a existat niciun copac pe această stradă. Sistemul de irigații este unul automat cu senzor de ploaie / umiditate”, potrivit lui Boc.

Desigur Boc nu a pierdut ocazia să își facă poze lângă un copac,pentru a avea material pentru pagina sa de Facebook și pentru imaginea sa de primar gospodar. Mai mult, Boc a avut grijă ca pozele prezentate clujenilor să fie realizate artistic, în așa fel încât zona să arate frumos, cu frunzele de toamnă care au căzut deja din copacii proaspăt plantați. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *