Rautacisme

Boc le-a arătat și politicienilor de la București cum e să dea la lopată. Ei zic că au inaugurat lucrările la metrou

Având o experiență extrem de bogată dobândită în această campanie electorală, Boc a pus din nou mâna pe lopată pentru a inaugura electoral lucrările la metroul din Cluj. Incredibil este că în această activitate populistă i s-au alăturat și politicienii veniți de la București, Ciolacu, Ciucă sau Grindeanu.

Presa aservită a avut grijă să titreze titluri pompoase precum „Au început lucrările la metrou”. Deși vorbim doar de o relocare a utilităților.

Să nu uităm că autorizația pentru metrou a fost semnată de Tișe în regim de urgență, deși nu sunt gata toate documentațiile, și asta doar pentru o inaugurare de ochii votanțior în campania electorală. Le fel au făcut și la centură și acuma nu mai e picior de utilaj pe șantier.

Boc a ținut să precizeze că acesta nu este un proiect pentru viitoarele alegeri. Dar, punem pariu, că și peste patru ani tot de metrou se va discuta, la fel ca și acum patru ani.

Cel puțin Ciolacu a văzut și el Clujul, și-a făcut poze cu lopata, imagini care vor fi doar o amintire după ce lanțul de iubire dintre PSD și PNL se va rupe. Cel mai probail înainte de alegerile din toamnă.

Iar clujenii sunt fericiți că vor avea metrou, centura, tren metropolitan, Spital regional și toate celelalte obiective pe care le-a inaugurat Boc în ultimele săptămâni.