Din oras

Boc ia din nou măsuri după sesizarea Ziar de Cluj: stația CTP care bloca o trecere pentru pietoni a fost mutată

Neregulile semnalate de Ziar de Cluj își găsesc rapid rezolvare. Faptul că primarul Emil Boc citește Ziar de Cluj este doar în avantajul clujenilor. Luni aduceam în atenție trecerea de pietoni din Mănpștur blocată de un stâlp și de o stație a Companiei de Transport. Stația era una improvizată și deservea linia metropolitană M26. 

Citește și:

Incompetență în Primăria lui Boc: trecere pentru pietoni, blocată de un stâlp și de o stație de autobuz

Compania de Transport Cluj-Napoca a trimis azi un comunicat prin care anunța că respectiva stație, aflată în apropierea podului Calvaria, se desființează, iar autobuzul va opri pe strada Plopilor în stația de tramvai. 

Compania de Transport Public Cluj-Napoca informează publicul călător ca, începând cu data de 17.01.2020, din considerente de siguranța circulației și fluidizare a traficului, stația Calvaria a liniei M26 ( Florești Cetate – Parcul Central ) se mută în stația de tramvaie Plopilor Sud.

Este pentru a doua oară în această lună când sesizările făcute de Ziar de Cluj rezolvă problemele clujenilor. Anterior, Serviciul pentru Siguranța Circulației a intervenit pentru îndepărtarea semnului de circulație care interzicea circulația tramvaielor pe linia de tramvai de pe strada Barițiu, la câteva ore după articolul apărut în Ziar de Cluj.

Citește și:

După sesizarea Ziar de Cluj, Primăria a dat jos semnele de pe Barițiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *